HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Ilmainen kuljetus nyt myös kotiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Ilmainen kuljetus nyt myös kotiin.
Etusivu / Uutiset

Uutiset

Lajittele tägin perusteella:

WellO2 Podcast J2: Miksi on tärkeää irrottaa limaa keuhkoista - ja muuta ajankohtaista hengittämisestä

WellO2 Podcast J2: Miksi on tärkeää irrottaa limaa keuhkoista - ja muuta ajankohtaista hengittämisestä
Astma, uniapnea, keuhkoahtauma, allerginen nuha, tuberkuloosi, muut hengityssairaudet sekä sisäilmasta oireilevat. Korona on nyt erityinen huoli näitä sairastaville ja heidän omaisilleen. Hengitysliiton järjestöjohtaja Mervi Puolanne kertoo, mikä on nyt ajankohtaista hengittämisessä – ja miksi on tärkeää irrottaa limaa keuhkoista. Jan Erola haastattelee.

Kauppalehti: WellO2:n kiinnostaa nyt maailmalla

Kauppalehti: WellO2:n kiinnostaa nyt maailmalla

”Laitetta on myynnissä Amazonin saksankielisillä alueilla ja Espanjassa, Gigantilla Pohjoismaissa sekä meidän omassa verkkokaupassamme. Pystymme toimittamaan joka puolille Eurooppaa”, Hapella-yhtiön myyntijohtaja Tuomas Mattelmäki kertoo Kauppalehdelle (24.3.2020). ”Viime aikoina on tullut yhteydenottoja Suomen ulkopuolelta. Koronaepidemia on nostanut hengityksen tärkeyden esiin”, Mattelmäki kertoo.

LUE LISÄÄ: (https://www.kauppalehti.fi/uutiset/savolainen-keksinto-kiinnostaa-nyt-maailmalla-korona-heratti-huolen-keuhkojen-kunnosta-olemme-sanoneet-valmistajalle-etta-tekee-niin-paljon-laitteita-kuin-pystyy/a7569a4b-9d4d-4fb8-8404-0831e639fba8 / Vaatii maksullisen tilauksen)

WellO2 Podcast J1: Perustietoa hengittämisestä

WellO2 Podcast J1: Perustietoa hengittämisestä
Terveydenhuoltoalan moniosaaja Katri Lindberg, yli 20 vuoden kokemuksella erikoissairaanhoidossa keuhkosairauksien yksiköistä, vie kuuntelijan hengittämisen ihmeelliseen maailmaan. Kuuntele ensimmäinen podcastimme ja ota se seurantaan, sillä jatkossa podcasteissamme vierailee mielenkiintoisia asiantuntijoita, eri alojen ammattilaisia sekä muita vieraita!