HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin.

Blogi ja uutiset

Haluatko mukaan WellO2 mainosfilmiin?

Haluatko mukaan WellO2 mainosfilmiin?

Kuulostaisiko hauskalta päästä näkemään, miten mainosfilmiä kuvataan ja osallistua samalla itse kuvaukseen?

Haemme iältään noin 30-80-vuotiaita henkilöitä WellO2:n mainosfilmiin. Kuvattavassa mainoksessa henkilöt käyttävät WellO2 hengitysharjoituslaitetta.  Mainoksen kuvaamiseen menee yhden henkilön osalta noin 1 tunti.

Kuvauspaikka on Vantaalla (Mainostoimisto Poickeus, Virkatie 8 b). On etua, jos olet jo WellO2-laitteen käyttäjä, mutta se ei ole välttämätöntä. Mainokset pyritään kuvaaman kesäkuun viimeisellä viikolla 28.6. – 1.7. Kuvauspäivä ja -aika sovitaan kunkin kuvattavan kanssa erikseen. 

Mainoskuvauksesta saa palkkioksi WellO2-laitteen (Hinta 239€) tai vaihtoehtoisesti 150 €. Mainoksessa esiintyvät antavat WellO2 Oy:lle täyden oikeuden käyttää mainosta WellO2-laitteen markkinoinnissa.

Näin haet!

Lähetä meille hakemus sähköpostilla osoitteeseen mona.pietikainen@wello2.com.

Kerro hakemuksessa nimesi, ikäsi sekä yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Pyydämme liittämään hakemukseen myös kuvan tai mahdollisesti lyhyen videon itsestäsi. Kerro myös oletko WellO2-laitteen käyttäjä.

Emme kerää ja käytä yhteystietoja muihin tarkoituksiin, kuin tämän mainosfilmin kuvauksiin liittyen. 

WellO2 onnittelee 80-vuotiasta Hengitysliittoa!

WellO2 onnittelee 80-vuotiasta Hengitysliittoa!

Hengitysliitto on hengityssairaiden edunvalvontajärjestö, jonka tarkoituksena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia sekä toimia hengitysterveyden edistämiseksi. Liitto toimii hengityssairaiden edunvalvojana sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäjä.

Hengitysliiton järjestötoiminnan tarkoituksena on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää, josta on johdettu Hengitysliiton nykyinen slogan ”Hengitysterveys on jokamiehenoikeus”.

Hengitysliiton järjestötoiminnan kivijalka on eri puolilla Suomea toimivat 91 paikallisyhdistystä. Paikallisiin hengitysyhdistyksiin kuuluu jo lähes 30 000 henkilöjäsentä.

Henkilöjäsenistä noin puolet on astmaatikkoja ja heidän perheenjäseniään. Jäseninä on myös uniapneaa, keuhkoahtaumaa, allergista nuhaa, tuberkuloosia, sisäilmasta sairastuneita ja muita hengityssairauksia sairastavia.

Hengitysliitto toimi keuhkosairaiden kuntoutuksen edelläkävijänä. Kuntoutuksen tavoitteena oli lisätä hengityssairaiden omatoimisuutta sairauden hoidossa ja oireiden hallinnassa sekä ylläpitää työ- ja toimintakykyä.

Hengityskuntoutus on edelleenkin hengityssairaille ja heidän perheilleen suunnattua monialainen palvelukokonaisuus, jonka tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää yksilön mahdollisimman suuri itsenäisyys ja toimintakyky, sairaudestaan huolimatta.

WellO2 Oy:n ja Hengitysliiton yhteistyö on jatkunut jo 5 vuotta

WellO2 Oy (silloinen Hapella Oy) aloitti yhteistyön Hengitysliiton kanssa vuonna 2016. Yhteistyö on jatkunut siitä lähtien ja yhteistä taivalta on takana jo 5 vuotta.

- Yhteistyö hengitysliiton kanssa aloitettiin koska koimme, että voisimme yhdessä auttaa hengitysongelmista kärsiviä löytämään uusia tapoja hengityksen itsehoitoon, kertoo WellO2 Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Mattelmäki.

Yhteistyö on tärkeä osa viestintää, jolla pyritään kertomaan miten hengitystä voi parantaa hengitysharjoituksilla ja miten WellO2 yhtenä ratkaisuna voi siinä auttaa.

 

Tutustu lisää Hengitysliiton toimintaan: www.hengitysliitto.fi/. 

Haemme astmaa tai keuhkoahtaumatautia sairastavia Pirkanmaan alueelta keuhkojen hengitysharjoitustutkimukseen

Haemme astmaa tai keuhkoahtaumatautia sairastavia Pirkanmaan alueelta keuhkojen hengitysharjoitustutkimukseen

Tutkimuksessa arvioidaan WellO2-laitteella tehtävän hengityslihasharjoittelun ja höyryhengityksen vaikutusta keuhkojen toimintaan sekä hengitysoireisiin henkilöillä, jotka kärsivät kroonisesta ahtauttavasta keuhkosairaudesta.

Saatatte soveltua tutkimukseen, jos:

- olette 18-65-vuotias mies tai nainen

- astman tai COPD-taudin toteamisesta on vähintään vuosi

- keuhkolääkityksenne on ollut muuttumaton vähintään 4 viikkoa

- ette sairasta muuta vakavaa sairautta

- ette tupakoi tai olette lopettaneet tupakoinnin vähintään 4 viikkoa sitten

- astmaoireenne ei pahene saunassa

- ette käytä alkoholia yli 10 annosta viikossa tai muita päihteitä.

Tutkimus tehdään Tampereella Lääkäriasema Johanneksen Klinikalla. Tutkimuskäyntejä on kolme tai neljä, ja tutkimuksen kokonaiskesto on noin neljä kuukautta, siksi toivomme teidän asuvan Pirkanmaan alueella. Tutkimuskäynneillä tutkittaville tehdään keuhkojen toimintakokeita ja pyydetään täyttämään terveyskyselylomakkeita. Tutkimuksen aikana tutkittavat käyttävät WellO2-laitetta kuukauden ajan.

Tutkimukseen liittyvät käynnit ja toimenpiteet ovat maksuttomia.

Tutkimuksen toimeksiantajana toimii WellO2 Oy ja tutkimuksen vastuunalaisena tutkijana toimii kliinisen fysiologian emeritusprofessori Anssi Sovijärvi.

Päätutkijana toimii korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri Jukka Heinijoki.

Mikäli olette kiinnostunut osallistumaan tutkimukseen, saatte siitä lisätietoja olemalla yhteydessä:

Tutkimushoitaja Nina Korte, puhelin: 020 70 7000

tai nina.korte@johanneksenklinikka.fi

Lisätietoja antaa myös päätutkija Jukka Heinijoki, puhelin 020 70 7000.