Hengitä paremmin – jaksa paremmin

WellO2 vahvistaa hengitysteitä ja parantaa jokapäiväistä toimintakykyä

Paranna jokapäiväistä jaksamistasi WellO2:n avulla

Vahvista hengityslihaksia

Vastapaine lisää ulos- ja sisäänhengitysvoimaa sekä virkistää hengityslihasten verenkiertoa.

Tehosta vastustuskykyä

Lämmin höyry aktivoi limakalvoilla puolustusreaktion, joka auttaa tuhoamaan taudinaiheuttajia.

Paranna jaksamista

Harjoittelu kasvattaa suorituskykyä vahvistamalla hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä.

Avaa hengitysteitä

Lämmin höyry kosteuttaa hengitysteitä, sitoo pienhiukkasmateriaalia ja auttaa poistamaan limaa.

Helppo käyttää

Puhalla laitteeseen, hengitä laitteen tuottamaa höyryä ja toista harjoitus muutamia kertoja.

5 minuuttia päivässä riittää

Parhaat tulokset saadaan päivittäisellä harjoittelulla, mutta WellO2:ta voi käyttää myös hengitysoireiden yllättäessä.

WellO2:n käyttö on helppoa

  1. PUHALLA rauhallisesti laitteeseen
  2. HENGITÄ sisään höyryä laitteesta
  3. TOISTA 3–10 kertaa, voit levätä toistojen välissä
  4. AVAA ylähengitysteitä ja vähennä tukkoisuutta nenämaskin avulla
  5. HARJOITTELE – vain muutama minuutti päivässä riittää

Video: näin käytät WellO2-laitetta

Vahvemmat keuhkot – virkeämpi arki

Tunnistatko arjessasi seuraavia haasteita:

• päivittäiset askareet, kuten portaiden nouseminen, kauppakassin kantaminen tai tuolilta nouseminen tuntuvat haastavilta
• hengitys on ajoittain pinnallista ja hengästyminen voimakasta
• uni on pätkittäistä, ja henki tuntuu kulkevan öisin huonosti?

Hengityskapasiteetti alenee ikääntymisen myötä. 80 vuoden iässä hengityskapasiteetista on jäljellä vain noin 50 % keski-iän vuosiin verrattuna. Ikääntymisen myötä myös lihasvoima heikkenee kiihtyvällä tahdilla.

Hengitysteiden limakalvot ohenevat ja kuivuvat, mikä voi altistaa hengitystieinfektioille aiempaa herkemmin. Kun hengityslihasten kunto heikkenee, hengästyy helpommin ja jaksaminen vähenee.

Hengitysharjoittelun avulla jaksamista voi kuitenkin parantaa!

Hengityslihasvoimaa kasvattamalla toimintakyky arjessa paranee, kun hengenahdistusoireet eivät haittaa päivittäisiä askareita.

Vastapaineharjoittelu vahvistaa keuhkoja ja syviä vatsalihaksia sekä parantaa uloshengitystä, sisäänhengitysvoimaa ja kestävyyttä.

Lämmin höyry kostuttaa ja lämmittää hengitysteitä sekä vähentää limaa ja tukkoisuutta. Se myös vähentää hengitystieinfektioiden riskiä.

WellO2-harjoittelu on helppoa ja turvallista – iästä ja lähtökunnosta riippumatta.

Suomalainen WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite

WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite. Sen ainutlaatuinen Nordic Breathing -metodi yhdistää lämpimän höyryn ja vastapaineen, joka puhdistaa ja vahvistaa keuhkoja. WellO2:lla on yli 100 000 käyttäjän luottamus maailmassa.

WellO2 on saanut inspiraationsa Suomen puhtaasta ilmasta. Se on muotoiltu ja kehitetty Suomessa, ja sille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland ‑merkki.

Toimimme yhteistyössä Hengitysliiton kanssa, koska he ovat tehneet pitkään arvokasta työtä hengityksen parissa Suomessa.

WellO2:n ovat kehittäneet suomalaiset terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat.

Innovatiivisessa ratkaisussa yhdistyvät uusin tieteellinen tutkimus ja teknologiset innovaatiot, jotka tarjoavat lääkkeettömän avun hengitysongelmiin.

Hyvä hengitys on hyvän elämän perusta. WellO2:n avulla on heti helpompi hengittää, jotta voit elää elämääsi täysillä – joka päivä.

Tyytyväiset käyttäjämme suosittelevat

WellO2-käyttäjät kertovat, kuinka heidän hyvinvointinsa on parantunut ja millaisia hyötyjä he ovat saaneet vain viiden minuutin päivittäisen WellO2-harjoittelun avulla.
Olen nukkunut paremmin laitteen käytön aloittamisen jälkeen, ja tunnen myös oloni virkeämmäksi. Ennen lähestulkoon hävetti selvitellä jatkuvasti kurkkua ihmisten ilmoilla, mutta nyt olo on helpottunut. Hyvä laite se on, annan sille kerta kaikkiaan kymmenen pistettä. Hyvä ja helppo, tai savoksi sanottuna heleppo.
Anja Voutilainen
Kuopio
"Viikko sitten tuli laite perille ja työskentely lähinnä ylähengitystieongelmien poistamiseksi tuo nopeasti tulosta, vaikka vie toki jatkossakin aikaa. Eihän ne 40 vuotta jatkuneet ongelmat sivuonteloiden/nenän tukosten kanssa sentään ihan viikossa katoa, mutta on se vaan niin mukava, kun ilma kulkee taas molempien sieraimien kautta ja jatkuvan puhdistumisprosessin huomaa olevan käynnissä jatkuvasti. Myöskin välitön reagointi normaaliin huone-;”varasto”pölyyn on helpottanut. Yllättävää on myös se, miten MS-taudin fatiikista kärsivänä hengityssessiot virkistävät huomattavasti. Tärkeä kapistus ihan jo elämänlaatua ajatellenkin, etenkin ikävuosien lisääntyessä.. Paljon parjattu laitteen osien tiukkuus näyttää sekin jo poistuneen. Pidän laitteen aina pöydällä, niin tulee käytettyä aamuin illoin."
Leena Kantola
Olemme käyttäneet laitetta mieheni kanssa nyt puolitoista viikkoa. Mieheltä loppuivat öiset hartiakivut parin päivän jälkeen eikä päivälläkään enää ole kipuja samoissa määrin kuin ennen. Kuorsaus on myös vähentynyt. Omalta osaltani voin sanoa että laitteen hankinta oli “enemmän kun tuhat jänistä”. Kaksi peräkkäistä työpaikkaa sulki ovensa sisäilmaongelmien vuoksi ja sain jo lääkäriltä kiellon mennä viimeiseen paikkaan. Aloitin hengitysharjoitukset 0-vastuksella ja alkuun jaksoin hengitellä yhden kerran kerrallaan kun piti välillä huilata. Kolmen päivän hengittelyn jälkeen läksin käyttämään koiraa iltalenkillä ja noin puolen kilometrin jälkeen pysähdyin miettimään mikä tässä on nyt outoa, kunnes tajusin että olen kävellyt reipasta vauhtia hengästymättä tuon matkan kun ennen olin jo muutaman kymmenen metrin jälkeen tukossa ja vauhti piti sovittaa sen mukaan. Nyt pystyn hengittämään jo vastuksella 2 ja hengitys kulkee hyvin ja jaksan liikkua hyvin
Eeva P
Ilman WELLOa olisin tukkoisempi, henki välillä pihisevää… Kiitos Wellosta!
Irja T
Erittäin toimiva ja helppokäyttöinen laite kaiken ikäisille käyttäjille.
Teemu P