Etusivu / Ikääntyneet ja arjessa jaksaminen

Ikääntyneet ja arjessa jaksaminen

WELLO2 VIREÄMMÄN ARJEN TUKENA

Paranna jokapäiväistä jaksamistasi WellO2-hengitysharjoituslaitteen avulla.

Tunnistatko seuraavia arjen haasteita, jotka ovat yleisiä ikääntyville?

1) Päivittäiset askareet, kuten portaiden nouseminen, kauppakassin kantaminen tai tuolilta nouseminen tuntuvat haastavilta

2) Hengitys on ajoittain pinnallista ja hengästyminen voimakasta

3) Uni on pätkittäistä ja henki tuntuu kulkevan öisin huonosti

WellO2 on hengitysharjoituslaite, joka vahvistaa, avaa ja puhdistaa hengitysteitä lämpimän höyryn ja vastapainehengityksen avulla

✔️ Lämmin höyry lievittää ilmateiden ärsytystä, kosteuttaa limakalvoja ja auttaa limaa muuttumaan juoksevammaksi, jolloin se on helposti yskittävissä ulos. Kun hengittäminen helpottuu, yleinen hyvinvointi ja elämänlaatu parantuvat, nukkuminen on helpompaa ja vireystila kasvaa.

✔️ Lisäksi lämmin höyry vähentää limaisuutta sekä tukkoisuutta, ja näin vähentää hengitystieinfektioihin sairastumisen riskejä.

✔️ Vastapainehengitys puolestaan vahvistaa hengityslihaksia ja parantaa sisään- ja uloshengityksen voimaa, jonka myötä jokapäiväisistä askareista selviytyminen on helpompaa.

"Viikko sitten tuli laite perille ja työskentely lähinnä ylähengitystieongelmien poistamiseksi tuo nopeasti tulosta, vaikka vie toki jatkossakin aikaa. Eihän ne 40 vuotta jatkuneet ongelmat sivuonteloiden/nenän tukosten kanssa sentään ihan viikossa katoa, mutta on se vaan niin mukava, kun ilma kulkee taas molempien sieraimien kautta ja jatkuvan puhdistumisprosessin huomaa olevan käynnissä jatkuvasti. Myöskin välitön reagointi normaaliin huone-;”varasto”pölyyn on helpottanut.

Yllättävää on myös se, miten MS-taudin fatiikista kärsivänä hengityssessiot virkistävät huomattavasti. Tärkeä kapistus ihan jo elämänlaatua ajatellenkin, etenkin ikävuosien lisääntyessä.. Paljon parjattu laitteen osien tiukkuus näyttää sekin jo poistuneen. Pidän laitteen aina pöydällä, niin tulee käytettyä aamuin illoin."

Leena Kantola

"Olemme käyttäneet laitetta mieheni kanssa nyt puolitoista viikkoa. Mieheltä loppuivat öiset hartiakivut parin päivän jälkeen eikä päivälläkään enää ole kipuja samoissa määrin kuin ennen. Kuorsaus on myös vähentynyt. Omalta osaltani voin sanoa että laitteen hankinta oli “enemmän kun tuhat jänistä”. Kaksi peräkkäistä työpaikkaa sulki ovensa sisäilmaongelmien vuoksi ja sain jo lääkäriltä kiellon mennä viimeiseen paikkaan. Aloitin hengitysharjoitukset 0-vastuksella ja alkuun jaksoin hengitellä yhden kerran kerrallaan kun piti välillä huilata.

Kolmen päivän hengittelyn jälkeen läksin käyttämään koiraa iltalenkillä ja noin puolen kilometrin jälkeen pysähdyin miettimään mikä tässä on nyt outoa, kunnes tajusin että olen kävellyt reipasta vauhtia hengästymättä tuon matkan kun ennen olin jo muutaman kymmenen metrin jälkeen tukossa ja vauhti piti sovittaa sen mukaan. Nyt pystyn hengittämään jo vastuksella 2 ja hengitys kulkee hyvin ja jaksan liikkua hyvin."

Eeva P

"Erittäin toimiva ja helppokäyttöinen laite kaiken ikäisille käyttäjille."


Teemu P

"Ilman WELLOa olisin tukkoisempi, henki välillä pihisevää… Kiitos Wellosta!

Irja T

WELLO2 PAREMPAAN ARJESSA JAKSAMISEEN