Hengitä paremmin – kuulosta paremmalta

WellO2 vahvistaa ääntä ja auttaa sitä jaksamaan

Vahvista ja huolla ääntäsi WellO2-hengitysharjoitusten avulla

Vahvista hengityslihaksia

Vastapaine lisää ulos- ja sisäänhengitysvoimaa sekä virkistää hengityslihasten verenkiertoa.

Tehosta vastustuskykyä

Lämmin höyry aktivoi limakalvoilla puolustusreaktion, joka auttaa tuhoamaan taudinaiheuttajia.

Paranna äänen jaksamista

Harjoittelu kasvattaa suorituskykyä vahvistamalla hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä.

Kosteuta hengitysteitä

Lämmin höyry kosteuttaa hengitysteitä, sitoo pienhiukkasmateriaalia ja auttaa poistamaan limaa.

Helppo käyttää

Puhalla laitteeseen, hengitä laitteen tuottamaa höyryä ja toista harjoitus muutamia kertoja.

5 minuuttia päivässä riittää

Parhaat tulokset saadaan päivittäisellä harjoittelulla, mutta WellO2:ta voi käyttää myös hengitysoireiden yllättäessä.

WellO2:n käyttö on helppoa

  1. PUHALLA rauhallisesti laitteeseen
  2. HENGITÄ sisään höyryä laitteesta
  3. TOISTA 3–10 kertaa, voit levätä toistojen välissä
  4. AVAA ylähengitysteitä ja vähennä tukkoisuutta nenämaskin avulla
  5. HARJOITTELE – vain muutama minuutti päivässä riittää

Video: Uriah Heapin laulaja Bernie Shaw kertoo WellO2:sta

WellO2 auttaa, kun ääni ei tahdo jaksaa

Tuntuuko, että äänesi ei kestä tai kuulostaa käheältä? Pinnallinen hengitys, stressi, huono ilmanlaatu tai flunssaoireet voivat kaikki vaikuttaa kielteisesti äänesi laatuun.

WellO2 on hengitysharjoituslaite, joka vahvistaa, avaa ja puhdistaa hengitysteitä lämpimän höyryn ja vastapainehengityksen avulla. Hengitysharjoittelu WellO2-laitteella rauhoittaa ja syventää hengitystä.

WellO2:n lämmin höyry kosteuttaa ja lievittää hengitysteiden ärsytystä, vahvistaa äänihuulia ja parantaa äänen laatua.

WellO2 auttaa myös äänenavauksessa ja lämmittelyssä. Lisäksi vastapainehengitys vahvistaa hengityslihaksia ja parantaa siten äänen resonanssia ja kestävyyttä.

WellO2-harjoittelussa tehtävät syvät hengitykset stimuloivat parasympaattiseen hermostoon kuuluvaa vagushermoa, joka rauhoittaa myös mieltä ja yöunta.

WellO2-harjoittelu voi auttaa erityisesti kuivasta ilmasta ja kylmästä ulkoilmasta kärsiviä. Lämmin höyry kostuttaa ja lämmittää hengitysteitä sekä vähentää limaa ja tukkoisuutta. Se myös vähentää riskiä hengitystieinfektioihin, jotka ärsyttävät keuhkoja ja heikentävät suoritusta.

Suomalainen WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite

WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite. Sen ainutlaatuinen Nordic Breathing -metodi yhdistää lämpimän höyryn ja vastapaineen, joka puhdistaa ja vahvistaa keuhkoja. WellO2:lla on yli 100 000 käyttäjän luottamus maailmassa.

WellO2 on saanut inspiraationsa Suomen puhtaasta ilmasta. Se on muotoiltu ja kehitetty Suomessa, ja sille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland ‑merkki.

Toimimme yhteistyössä Hengitysliiton kanssa, koska he ovat tehneet pitkään arvokasta työtä hengityksen parissa Suomessa.

WellO2:n ovat kehittäneet suomalaiset terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat.

Innovatiivisessa ratkaisussa yhdistyvät uusin tieteellinen tutkimus ja teknologiset innovaatiot, jotka tarjoavat lääkkeettömän avun hengitysongelmiin.

Hyvä hengitys on hyvän elämän perusta. WellO2:n avulla on heti helpompi hengittää, jotta voit elää elämääsi täysillä – joka päivä.

Tyytyväiset käyttäjämme suosittelevat

WellO2-käyttäjät kertovat, kuinka heidän hyvinvointinsa on parantunut ja millaisia hyötyjä he ovat saaneet vain viiden minuutin päivittäisen WellO2-harjoittelun avulla.
"Tässä mun mietteet parin viikon aamuin-illoin käytön jälkeen. Ensin se 10-15 suck&blow lämmitys nro 2. Sit nenämaski ja about 10 suck & suun kautta blow. Hapenotto on nyt selvästi parempi. Aamuisin tulee selvästi enemmän epäpuhtauksia ulos(pölyt, vanhat röökitervat ym. näkyy tummina läikkinä), kun limppaa.

Ääni on vahvempi, varsinkin kun teen puolet puhalluksista laittaen jonkun helpon äänen mukaan. Nää on tietysti aina yhtä henk.koht. juttuja, kuten omat äänihuuletkin, eli kokemuksissa tulee olemaan eroja. Veikkaisin silti, että mahdollisuudet hyviin tuloksiin on hiton paljon paremmat kuin huonoihin."
Marco Hietala
Laulaja
"Sen perusteella mitä olen 18 vuotta tehnyt näitä hommia elääkseni, voin sanoa, että Wellosta tulee olemaan suuri apu kiertueilla. Hengitysvoima paranee, vatsalihakset jänteytyvät ja mikä henkilökohtaisesti tärkeintä, laite auttaa valtavasti instrumentin lämmittelyssä ja kosteuttamisessa illan keikkaa silmällä pitäen.

Itse kärsin kuivuvista äänihuulista esiintyessäni kuiviksi ilmastoiduissa nykysaleissa. Etenkin pidemmillä kiertueilla tämä on todellinen ongelma ja uhkatekijä. Lyhyenkin kokemuksen perusteella voin sanoa, että Wello tarjoaa avun tähän itselleni suurimpaan vaivaan kiertueilla. Iso peukku!"
Tony Kakko
Laulaja, Sonata Arctica
"Vain Elämää kuvauspäivät olivat hyvin pitkiä. Aloitimme 12 päivän putkeen kuvatun tuotannon tekemisen joka aamu Klo.06.00. Nousin herättelemään kroppaani aikaisin joka aamu ja koska ilmasto oli suht kolea eli jokseenkin kylmä ja tuulinen, eikä linnakaan kovin lämmin ollut, meinasi muutamana aamuna mennä usko, pelaako ääni kyseisenä päivänä lainkaan. Kamerat sulkeutuivat öisin vasta 01.30 joten nukkumiselle ja äänihuulien lepoon ei jäänyt paljoa aikaa. Wello antoi siihenkin apuja.

Wello on pelastus ja oiva laite näissä tilanteissa antamaan karheaan ääneen kirkkautta ja mikä parasta, lämmin höyry tekee hengittämisestä heti kevyempää. Samantien voi tuntea kuinka hengitystiet aukeavat ja tukkoisuus katoaa. Käytän sitä nyt säännöllisesti. Luulen, että seuraavaksi pääsen flunssastani nopeammin käyttämällä Welloa. Itse voin laulajana suositella kyseistä laitetta. Äänen kunnossa oleminen on niin tärkeää ammatissani, ettei kipeenä olemiseen olisi varaa."
Saija Aartela (Sani)
Laulaja
"WellO2-hengityslaite todellakin toimii laulajille. Äänenavauksen kun aloittaa laitteella, äänenavaukseen ei mene niin kauaa aikaa. Laite rentouttaa äänihuulia, kosteuttaa limakalvoja ja avaa ja puhdistaa ylähengistysteitä. Wello vahvistaa hengityslihaksia ja antaa lisää hengityskapasiteettia keuhkoille. Tuntuu, että happi vain yksinkertaisesti kiertää paremmin ja laulussa on enempi poweria. Hyvä masiina! Suosittelen."
Antony Parviainen
Laulaja
"Olen käyttänyt laitetta nyt lähes joka päivä ja sen tuoma helpotus äänenmuodostukseen on selkeä. Ennen tein äänen avausta pitkään ja nyt tämän avulla ääni kulkee aivan erilailla. Olen myös huomannut että flunssat ovat pysyneet kurissa ja jos tuntuu että kurkku on kipeä niin tämän avulla saan helpotusta siihen ja pystyn silti laulamaan kunnolla."
Jari Selander
IskelmäMestari 2018
"Laitteesta oli todella suuri apu Tangomarkkinoilla, kun usean päivän ajan oli monia esiintymisiä sekä paljon puhumista. Laite kosteutti kuivaa kurkkua ja samalla myös rentoutti. Lämpimästi suosittelen laitetta kaikille, omasta kokemuksesta etenkin laulajille ja paljon ääntään käyttäville."
Aino Niemi
Tangokuningatar 2017
"Wello on ollut minulla käytössä nyt pari kuukautta. Olen huomannut sen vähentävän aamuisin esiintyvää tukkoisuutta. Vaikka hengitykseni oli toimivaa jo ennen WellO2:a, olen WellO2 avulla saanut sitä parannettua entisestään. Alkuun en pystynyt hengittämään vastuksella mutta nopeasti pääsin hengittelemään jo kaikkein isoimmalla vastuksella. Kun aamun aloittaa Wellolla, saa kyllä hyvän startin päivään. Voin lämpimästi suositella ja olen suositellutkin useille asiakkaille, jotka selkeästi hyötyisivät WellO2:sta."
Marja Kukkala
Musiikkipedagogi (klassinen laulu) ja VoiceBalance ®️-hoidon kehittäjä

Video: Näyttelijä Timo Lavikainen ja WellO2