Hengitä paremmin – treenaa paremmin

WellO2-harjoittelu lisää hengitysvoimaa ja pienentää flunssariskiä urheilukauden aikana

Paranna hapenottokykyä ja treenaa terveenä WellO2:n avulla

Vahvista hengityslihaksia

Vastapaine lisää ulos- ja sisäänhengitysvoimaa sekä virkistää hengityslihasten verenkiertoa.

Tehosta vastustuskykyä

Lämmin höyry aktivoi limakalvoilla puolustusreaktion, joka auttaa tuhoamaan taudinaiheuttajia.

Paranna hapenottokykyä

Harjoittelu kasvattaa suorituskykyä vahvistamalla hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä.

Avaa hengitysteitä

Lämmin höyry kosteuttaa hengitysteitä, sitoo pienhiukkasmateriaalia ja auttaa poistamaan limaa.

Helppo käyttää

Puhalla laitteeseen, hengitä laitteen tuottamaa höyryä ja toista harjoitus muutamia kertoja.

5 minuuttia päivässä riittää

Parhaat tulokset saadaan päivittäisellä harjoittelulla, mutta WellO2:ta voi käyttää myös hengitysoireiden yllättäessä.

WellO2:n käyttö on helppoa

  1. PUHALLA rauhallisesti laitteeseen
  2. HENGITÄ sisään höyryä laitteesta
  3. TOISTA 3–10 kertaa, voit levätä toistojen välissä
  4. AVAA ylähengitysteitä ja vähennä tukkoisuutta nenämaskin avulla
  5. HARJOITTELE – vain muutama minuutti päivässä riittää

Video: tämän vuoksi hiihtäjä Krista Pärmäkoski käyttää WellO2:ta

Vahvemmat keuhkot – nopeampi palautuminen

Urheilijat ympäri maailmaa käyttävät WellO2:ta hengityskapasiteetin maksimointiin, suorituskyvyn parantamiseen ja kunnon ylläpitämiseen.

Vahvemmat keuhkot tarkoittavat vahvempaa hengitystä, parempaa suorituskykyä ja nopeampaa palautumista.

Vastapaineharjoittelu vahvistaa keuhkoja ja syviä vatsalihaksia sekä parantaa uloshengitystä, sisäänhengitysvoimaa ja kestävyyttä.

Lämmin höyry kostuttaa ja lämmittää hengitysteitä sekä vähentää limaa ja tukkoisuutta. Se myös vähentää hengitystieinfektioiden riskiä urheilun ja kilpailukauden aikana.

WellO2-harjoittelussa tehtävät syvät hengitykset stimuloivat parasympaattiseen hermostoon kuuluvaa vagushermoa, joka rauhoittaa myös mieltä ja yöunta.

WellO2 voi auttaa erityisesti sekä sisähallien kuivassa ilmassa että kylmässä ulkoilmassa, jotka altistavat keuhkot ärsytykselle ja suoritusta heikentäville infektioille.

Suomalainen WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite

WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite. Sen ainutlaatuinen Nordic Breathing -metodi yhdistää lämpimän höyryn ja vastapaineen, joka puhdistaa ja vahvistaa keuhkoja. WellO2:lla on yli 100 000 käyttäjän luottamus maailmassa.

WellO2 on saanut inspiraationsa Suomen puhtaasta ilmasta. Se on muotoiltu ja kehitetty Suomessa, ja sille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland ‑merkki.

Toimimme yhteistyössä Hengitysliiton kanssa, koska he ovat tehneet pitkään arvokasta työtä hengityksen parissa Suomessa.

WellO2:n ovat kehittäneet suomalaiset terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat.

Innovatiivisessa ratkaisussa yhdistyvät uusin tieteellinen tutkimus ja teknologiset innovaatiot, jotka tarjoavat lääkkeettömän avun hengitysongelmiin.

Hyvä hengitys on hyvän elämän perusta. WellO2:n avulla on heti helpompi hengittää, jotta voit elää elämääsi täysillä – joka päivä.

Tyytyväiset käyttäjämme suosittelevat

WellO2-käyttäjät kertovat, kuinka heidän hyvinvointinsa on parantunut ja millaisia hyötyjä he ovat saaneet vain viiden minuutin päivittäisen WellO2-harjoittelun avulla.
"Wellon käyttö on ottanut pysyvästi paikkansa osana harjoittelurutiinia ja Wello kulkee mukanani matkalaukussa myös kisoissa ja leireillä. Hengittelen säännöllisesti lämmintä höyryä myös ylähengitysteihin laitteen nenämaskin avulla.

Erityisen tärkeää tämä on flunssakaudella kun sairastumisriski on suurempi. Olen onnistunut pysymään poikkeuksellisen terveenä kolme viimeistä harjoituskautta. Wellon käyttö on ollut yksi keskeisistä ennakoivista tavoista välttää sairastumisia."
Krista Pärmäkoski
Maajoukkuehiihtäjä
"Kuulin Wellosta ensimmäistä kertaa viime keväänä ja aloitinkin sen käytön juuri sopivasti ennen kauden alkua. Lähdin testaamaan joukkueestamme Welloa, sillä halusin nähdä helpottaisiko se jokakeväisiä allergiaoireitani. Wellosta sainkin avun allergian aiheuttamiin tukkoisuusoireisiin ja hengittäminen helpottui heti laitteen käytön jälkeen.

Pidempään käytettyäni Welloa, huomasin sen tuomat edut myös pesävälejä edetessäni. Etenijänä minulle on erityisen tärkeää, että hengittäminen on helppoa ja että lihakset saavat happea, sillä maksimaalisia juoksuvetoja tulee peleissä useita."
Ida Lähde
Superpesis-pelaaja
"Käytän Welloa hengityslihasten kesto-, maksimi- ja nopeusvoiman kehittämiseen ja sen myötä suuremman hengitystehokkuuden ja -taloudellisuuden tavoitteluun. Astmaatikkona lämmin höyry on auttanut pitämään oireet kurissa, ettei sairaus enää rajoita suorituskykyäni. Niin ikään se on auttanut ehkäisemään ylähengitystieinfektioita ja hoitamaan niiden oireita. Olen huomannut raskailla vastuksilla tehtävän hengitysharjoittelun parantavan myös ryhtiä, lisäävän keskivartalon tukea ja auttavan voimaharjoittelussa ja raskaiden nostojen turvallisuudessa.

’Sawolainen säkkipilli’’ on jäänyt pysyväksi osaksi valmentautumistani – hieno keksintö auttamaan monia."
Joel Naukkarinen
Kilpasoutaja
"Talvella harjoitellaan ja kisataan halleissa, joissa on huono ilma ja se on huono puoli kuivassa sisäilmassa harjoittelemisessa. Silloin otan Wello2-laitteen treenikassista ja otan syvään happea ja hengitän. Haluan levittää wellon sanomaa kaikenikäisille yleisurheilijoille ja muille urheilijoille. Minä suosittelen wellon käyttöä. Muistakaa hengittää!"
Sara Francis
Pikajuoksija
"Ystäväni suositteli, että WellO2 kannattaa ottaa käyttöön varsinkin astmaatikkona. Harrastan voimanostoa ja siihen liittyvää kehonrakennusta. Paljon vapaa-aikaa kuluu kuntosalilla Kuopion Bellanrannassa.

WellO2 on parantanut hapenottokykyä ja vähentänyt limaneritystä. Ilma keuhkoissa tuntuu laitteen käytön jälkeen virtaavan paremmin. Minulla laite alkaa vaikuttaa nopeasti. Vaikutus alkaa noin 15–30 minuutissa."
Juuso Miettinen
Voimanostaja