WellO2 hoitaa pitkittynyttä ja limaista yskää lääkkeettömästi

 • Avaa hengitysteitä

  Lämmin höyry kosteuttaa hengitysteitä ja auttaa irrottamaan sitkeää limaa kurkusta ja keuhkoista.

 • Helpota hengittämistä

  WellO2-harjoittelu auttaa avaamaan tukkoisen nenän, jolloin hengittäminen on helpompaa.

 • Helppo käyttää

  Puhalla laitteeseen, hengitä laitteen tuottamaa höyryä ja toista harjoitus muutamia kertoja.

 • 5 minuuttia päivässä riittää

  Parhaat tulokset saadaan päivittäisellä harjoittelulla, mutta WellO2:ta voi käyttää myös hengitysoireiden yllättäessä.

 • Vahvista hengityslihaksia

  Vastapaine lisää ulos- ja sisäänhengitysvoimaa sekä virkistää hengityslihasten verenkiertoa.

 • Paranna vastustuskykyä

  Lämmin höyry aktivoi limakalvoilla puolustusreaktion, joka auttaa tuhoamaan taudinaiheuttajia.

 • Miksi WellO2?

  • Puhdistaa keuhkoja ja hengitysteitä

   WellO2-laitteen lämmin höyry vähentää hengitysteiden ärsytystä sekä puhdistaa keuhkoja poistamalla limaa, siitepölyä sekä ilman epäpuhtauksia.

  • Helpottaa hengitystä

   WellO2-hengitysharjoittelu auttaa välittömästi avaamalla hengitysteitä.

  • Turvallinen ja helppo käyttää

   WellO2-harjoittelu on helppoa, turvallista ja nopeaa – vain viisi minuuttia aamuin illoin riittää!

  • Kehittää voimaa ja kestävyyttä

   WellO2 vahvistaa hengityslihaksia ja kehittää kestävyyttä, mikä parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista.

 • 1. Puhalla

  Puhalla rauhallisesti laitteeseen.

 • 2. Hengitä sisään

  Hengitä sisään höyryä laitteesta.

 • 3. Toista

  Toista 3–10 kertaa, voit levätä toistojen välissä.

 • 4. Avaa

  Avaa ylähengitysteitä ja vähennä tukkoisuutta nenämaskin avulla.

 • 5. Harjoittele

  Harjoittele – vain muutama minuutti päivässä riittää!

Näin käytät WellO2-laitetta

 • Yskä on hyvin yleinen vaiva, joka koskettaa lähes jokaista vähintään kerran vuodessa. Tyypillisin yskän aiheuttaja on jokin ylähengitystieinfektio, mutta se voi olla oire myös jostakin muusta sairaudesta. Flunssaan liittyvä yskä kestää helposti viikon–pari; jos yskä jatkaa vaivaamista vielä tätä pidempään, voidaan puhua pitkittyneestä yskästä.

  Jos pitkittynyt yskä jatkaa vaivaamista eikä sen aiheuttajasta ole tietoa, yskän oireiden hoitamisen lisäksi kannattaa selvittää yskän aiheuttaja lääkärillä. Yleisiä syitä pitkittyneelle yskälle ovat flunssan eli ylähengitystieinfektioiden lisäksi esimerkiksi limakalvojen kuivuus, allergiat, ilman epäpuhtaudet, astma, refluksitauti, keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume, poskiontelotulehdus, tupakointi sekä jotkin lääkeaineet.

  Yleensä yskän aiheuttajan hoitaminen auttaa eroon myös yskästä. Aina aiheuttajasta ei kuitenkaan saada selvyyttä, ja toisaalta yskä voi pitkittyessään myös jäädä päälle refleksiksi eli niin sanotuksi itsesyntyiseksi yskäksi vaikka yskän alkuperäinen aiheuttaja olisikin jo hellittänyt.

 • Kotikäyttöön tarkoitettu, lääkkeetön WellO2-laite on tehokas apuväline yskän hoidossa, sekä pitkittyneen yskän lievittämisessä että päälle jääneestä yskärefleksistä eroon pääsemisessä. Hengitysharjoittelu vastapainetta ja höyryä hyödyntävällä WellO2-laitteella rentouttaa hengityslihaksia, irrottaa limaa sekä rauhoittaa hengitystapaa ja vahvistaa hengityslihaksia. Hengittäminen oikein – rauhallisesti ja syvään – lievittää yskimisrefleksiä, samalla kun lämmin höyry kosteuttaa hengitysteitä ja vähentää niiden ärsytystä.

  Vastapainetta ja lämmintä höyryä hyödyntävä WellO2-hengitysharjoittelu auttaa myös limaisen yskän hoidossa. Höyry kosteuttaa ja hengitysteitä ja vähentää liman sitkeyttä, jolloin se on helpompi yskiä ylös asti. Vastapaine auttaa tässä edelleen avaamalla kasaan painuneita keuhkoputkien haaroja ja nostamalla liman paremmin ylöspäin keuhkoputkissa. Yhdessä nenämaskin kanssa WellO2:n höyry auttaa avaamaan myös tukkoisen nenän.

  WellO2-harjoittelu stimuloi samalla parasympaattiseen hermostoon kuuluvaa vagushermoa, mikä syvähengityksen aktivoinnin kautta auttaa rauhoittumaan ja nukahtamaan yskimättä.

 • WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite. Sen ainutlaatuinen Nordic Breathing -metodi yhdistää lämpimän höyryn ja vastapaineen, joka puhdistaa ja vahvistaa keuhkoja. WellO2:lla on yli 100 000 käyttäjän luottamus maailmassa.

  WellO2 on saanut inspiraationsa Suomen puhtaasta ilmasta. Se on muotoiltu ja kehitetty Suomessa, ja sille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland ‑merkki.

  Toimimme yhteistyössä Hengitysliiton kanssa, koska he ovat tehneet pitkään arvokasta työtä hengityksen parissa Suomessa.

 • WellO2:n ovat kehittäneet suomalaiset terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat.

  Innovatiivisessa ratkaisussa yhdistyvät uusin tieteellinen tutkimus ja teknologiset innovaatiot, jotka tarjoavat lääkkeettömän avun hengitysongelmiin.

  Hyvä hengitys on hyvän elämän perusta. WellO2:n avulla on heti helpompi hengittää, jotta voit elää elämääsi täysillä – joka päivä.

Aitoja ihmisiä. Aitoja tuloksia.

Olen nukkunut paremmin laitteen käytön aloittamisen jälkeen, ja tunnen myös oloni virkeämmäksi. Ennen lähestulkoon hävetti selvitellä jatkuvasti kurkkua ihmisten ilmoilla, mutta nyt olo on helpottunut. Hyvä laite se on, annan sille kerta kaikkiaan kymmenen pistettä. Hyvä ja helppo, tai savoksi sanottuna heleppo.

Testimonial Image
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

ANJA VOUTILAINEN

Kuopio

Vien sen (WellO2:n) nykyisin kaikkialle maailmassa mukanani. Minulla on ollut laite noin vuoden. Ei ole väliä mikä lämpötila, mikä kosteus, jos ääneni on hieman kuiva tai karkea, muutama minuutti tällä laitteella ja laulan kun Wienin poikakuorolainen.

Testimonial Image
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

BERNIE SHAW

Laulaja, Uriah Heep

Olemme tehneet yhteistyötä WellO2 Oy:n kanssa vuodesta 2017 lähtien, jolloin he ensikerran esittelivät meille WellO2-laitteen. Jäsenemme ovat voineet ostaa laitteen erityishintaan, ja olemme saaneet heiltä erittäin hyvää palautetta siitä, että WellO2-laite todella toimii ja auttaa heitä hengittämään helpommin.

Kaupallinen yhteistyömme alkoi vuonna 2020, kun annoimme oikeuden käyttää logoamme WellO2:n mainonnassa. Vuosien varrella yritys on onnistunut tuottamaan tieteellisiä tuloksia laitteen tehokkuudesta.

Luotamme tuotteeseen ja toivomme, että tämä keksintö tulee tulevaisuudessa auttamaan hengityssairauksista kärsiviä ihmisiä hengittämään helpommin myös kansainvälisesti. Olemme jäsen EFA:ssa – Euroopan Allergia- ja hengityselinsairauksien potilasliitossa.

Hengitysliitto on hengitysterveyden puolestapuhuja. Missiomme on edistää hengitysterveyttä ja hyvää elämää hengityselinsairauksien kanssa, jotta kaikkien meidän olisi helpompi hengittää.

Testimonial Image
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

Mervi Puolanne

Järjestöjohtaja
Hengitysliitto

Hengittelen säännöllisesti lämmintä höyryä myös ylähengitysteihin laitteen nenämaskin avulla. Erityisen tärkeää tämä on flunssakaudella kun sairastumisriski on suurempi. Olen onnistunut pysymään poikkeuksellisen terveenä kolme viimeistä harjoituskautta. Wellon käyttö on ollut yksi keskeisistä ennakoivista tavoista välttää sairastumisia.

Testimonial Image
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

KRISTA PÄRMÄKOSKI

Maajoukkuehiihtäjä