WELLO2 – HETI HELPOMPI HENGITTÄÄ

Lievitä oloasi WellO2-hengitysharjoituslaitteen avulla.

6 yleisintä hengitysongelmaa, joista jokainen ajoittain kärsii:

1) Nuha

2) Aivastelu

3) Nenän tukkoisuus

4) Yskä

5) Limaisuus

6) Hengenahdistus

WellO2 on hengitysharjoituslaite, joka vahvistaa, avaa ja puhdistaa hengitysteitä lämpimän höyryn ja vastapainehengityksen avulla

Astma ja keuhkoahtaumatauti ovat yleisempiä keuhkosairauksia maailmassa. Inhaloitavat lääkkeet ovat ensisijaisia hoitokeinoja astman ja keuhkoahtaumataudin hoidossa. Nykypäivänä hyvää fyysistä lihaskuntoa pidetään kuitenkin tärkeänä osana sairauden hoitoa. Lisäksi sairaudenhoidon tukimuotoina voidaan käyttää hengitysfysioterapiaa, kuten hengityslihastenharjoittelua tai tyhjennyshoitoja, joita tuetaan fysioterapialla. Monet keuhkosairaat kokevat saunan kostean löylyn miellyttävänä. Sauna tuo kosteutta hengitysteihin, mikä lisää liman juoksevuutta ja limakalvojen läpäisevyyttä.

WellO-hengityksessä yhdistyvät sisään- ja uloshengityslihasten harjoitus sekä höyryhengitys. Hengityslihasten harjoittelu on itse tehtävää hengitysteiden kuntoutusta, joka parantaa keuhkotuuletusta lisäämällä hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä ja näin vähentää hengenahdistusoiretta. Rintakehän liikkuvuus lisääntyy ja sitä kautta palleahengitys tehostuu. Tehokas syvä- eli palleahengitys aktivoi vartalon syvät lihakset tukemaan selkärankaa. Palleahengityksellä on useita vagus- eli kiertäjähermon kautta ilmeneviä terveysvaikutuksia, jotka myös rauhoittavat mieltä ja yöunta.

WellO2-laitteen tuottama höyry on hyvin hienojakoista, sillä se on yksittäisten vesimolekyylien ja kuuman ilman seos. WellO2:n avulla hengitetty höyry pääsee kevyenä kulkeutumaan sisäänhengityksen mukana keuhkon alaosiin. Lisäksi kosteutus ja lämpötila tekevät liman juoksevaksi, mikä helpottaa liman poistumista keuhkoista yskimällä. Paineen avulla saadaan myös pienet keuhkoputket aukeamaan, jolloin hengitysilma jakaantuu paremmin keuhkoissa.

"Nyt on pari kuukautta wellottelua takana ja voin sanoa, että olen ollut super tyytyväinen laitteeseen! Moni onkin ihmetellyt miten olen ollut niin hyvässä kunnossa vaikka olen reissanut koko kevään eri paikoissa ”pahimpaan” luonnon kukkimisen aikaan ilman tukkoisuutta ja niiskutusta!"

Lue koko käyttäjäkokemus

Noora Lumpo

"Astma kokeet tehty vuosi sitten, negatiivinen. Hengityksen vinkuminen rasituksessa jatkui, suositus uusiin astma kokeisiin, ei kuitenkaan tehty.
Olen ollut tosi ” pinta hengittäjä”, nyt vinkuminen ja hengen ahdistus lenkkeillessä loppunut, tunnen että ilma kulkee keuhkojen alaosaan saakka. Laite käytössä 3 viikkoa. 5min aamuin illoin. Uskon laitteen tehoon!"

Leena P

"Olen käyttänyt WellO2:a muutaman kuukauden. Laitteesta oli korvaamaton apu runsaan liman poistamisessa. Välillä tein niin että hengitin pelkästään höyryä rauhallisesti useamman kerran ja nenällä ulos. Ja sen jälkeen nenällä sisään ja vastapainepuhalluksia useamman putkeen. Tämä tuntui ensin pehmittävän liman ja sitten kuljettavan sen ulos. Sen opin että laitetta käyttäessä kannattaa tehdä hengitysharjoituksia mahdollisimman rauhallisesti ja välillä hengitellen normaalisti.

Laite on nyt jäänyt joka päiväiseen käyttöön. Suosittelen jokaiselle, joka on saanut hyötyä pep-harjoituksista, laite yhdistää todella kätevällä tavalla höyryn hoitavan ja limaa pehmittävän vaikutuksen sekä vastapaine-hengityksen. Rauhoittaa, avaa hengitysteitä, auttaa liman ulos yskimisessä."

Maija H

"Olemme käyttäneet laitetta mieheni kanssa nyt puolitoista viikkoa. Mieheltä loppuivat öiset hartiakivut parin päivän jälkeen eikä päivälläkään enää ole kipuja samoissa määrin kuin ennen. Kuorsaus on myös vähentynyt. Omalta osaltani voin sanoa että laitteen hankinta oli “enemmän kun tuhat jänistä”. Kaksi peräkkäistä työpaikkaa sulki ovensa sisäilmaongelmien vuoksi ja sain jo lääkäriltä kiellon mennä viimeiseen paikkaan. Aloitin hengitysharjoitukset 0-vastuksella ja alkuun jaksoin hengitellä yhden kerran kerrallaan kun piti välillä huilata.

Kolmen päivän hengittelyn jälkeen läksin käyttämään koiraa iltalenkillä ja noin puolen kilometrin jälkeen pysähdyin miettimään mikä tässä on nyt outoa, kunnes tajusin että olen kävellyt reipasta vauhtia hengästymättä tuon matkan kun ennen olin jo muutaman kymmenen metrin jälkeen tukossa ja vauhti piti sovittaa sen mukaan. Nyt pystyn hengittämään jo vastuksella 2 ja hengitys kulkee hyvin ja jaksan liikkua hyvin."

Eeva P

"Erittäin toimiva ja helppokäyttöinen laite kaiken ikäisille käyttäjille."


Teemu P

"Ilman WELLOa olisin tukkoisempi, henki välillä pihisevää… Kiitos Wellosta!

Irja T

WELLO2 – HETI HELPOMPI HENGITTÄÄ