Hengitä paremmin – voi paremmin

WellO2-harjoittelu vahvistaa hengityslihaksia ja helpottaa hengityselimistön oireita

Parempi elämänlaatu hengitysoireita helpottamalla

Vahvista hengityslihaksia

Vastapaine lisää ulos- ja sisäänhengitysvoimaa sekä virkistää hengityslihasten verenkiertoa.

Paranna vastustuskykyä

Lämmin höyry aktivoi limakalvoilla puolustusreaktion, joka auttaa tuhoamaan taudinaiheuttajia.

Helpota hengittämistä

Rentouttava hengitysharjoittelu helpottaa hengenahdistusta ja rauhoittaa mieltä ja yöunta.

Avaa hengitysteitä

Lämmin höyry kosteuttaa hengitysteitä, sitoo pienhiukkasmateriaalia ja auttaa poistamaan limaa.

Helppo käyttää

Puhalla laitteeseen, hengitä laitteen tuottamaa höyryä ja toista harjoitus muutamia kertoja.

5 minuuttia päivässä riittää

Parhaat tulokset saadaan päivittäisellä harjoittelulla, mutta WellO2:ta voi käyttää myös hengitysoireiden yllättäessä.

WellO2:n käyttö on helppoa

  1. PUHALLA rauhallisesti laitteeseen
  2. HENGITÄ sisään höyryä laitteesta
  3. TOISTA 3–10 kertaa, voit levätä toistojen välissä
  4. AVAA ylähengitysteitä ja vähennä tukkoisuutta nenämaskin avulla
  5. HARJOITTELE – vain muutama minuutti päivässä riittää

Video: näin käytät WellO2-laitetta

Eroon hengityselinten oireista hengitysharjoittelun avulla

Täysipainoinen elämä voi olla vaikeaa, kun kärsii hengitysvaikeuksista.

Yleisimpiä hengityselinten oireita ovat hengenahdistus, nuha, aivastelu, nenän tukkoisuus, yskä ja liman kertyminen. WellO2 auttaa lievittämään näitä oireita ja helpottaa samalla hengitysteiden ärsytystä.

Lämmin höyry kostuttaa ja lämmittää hengitysteitä sekä vähentää limaa ja tukkoisuutta. Yhdessä nenämaskin kanssa höyry auttaa avaamaan tukkoisen nenän. Lämmin höyry myös tukee immuunijärjestelmää ja vähentää hengitystieinfektioiden riskiä.

Vastusharjoittelu vahvistaa hengityslihaksia sekä auttaa lämmintä höyryä pääsemään syvemmälle hengitysteihin. Hengityslihasvoimaa kasvattamalla toimintakyky arjessa paranee, kun hengenahdistusoireet eivät haittaa päivittäistä elämää.

WellO2-harjoittelu myös stimuloi parasympaattiseen hermostoon kuuluvaa vagushermoa, mikä yhdessä rentouttavan hengityksen kanssa rauhoittaa myös mieltä ja yöunta.

WellO2-harjoittelu on helppoa ja turvallista – iästä ja lähtökunnosta riippumatta.

Suomalainen WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite

WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite. Sen ainutlaatuinen Nordic Breathing -metodi yhdistää lämpimän höyryn ja vastapaineen, joka puhdistaa ja vahvistaa keuhkoja. WellO2:lla on yli 100 000 käyttäjän luottamus maailmassa.

WellO2 on saanut inspiraationsa Suomen puhtaasta ilmasta. Se on muotoiltu ja kehitetty Suomessa, ja sille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland ‑merkki.

Toimimme yhteistyössä Hengitysliiton kanssa, koska he ovat tehneet pitkään arvokasta työtä hengityksen parissa Suomessa.

WellO2:n ovat kehittäneet suomalaiset terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat.

Innovatiivisessa ratkaisussa yhdistyvät uusin tieteellinen tutkimus ja teknologiset innovaatiot, jotka tarjoavat lääkkeettömän avun hengitysongelmiin.

Hyvä hengitys on hyvän elämän perusta. WellO2:n avulla on heti helpompi hengittää, jotta voit elää elämääsi täysillä – joka päivä.

Tyytyväiset käyttäjämme suosittelevat

WellO2-käyttäjät kertovat, kuinka heidän hyvinvointinsa on parantunut ja millaisia hyötyjä he ovat saaneet vain viiden minuutin päivittäisen WellO2-harjoittelun avulla.
Olen nukkunut paremmin laitteen käytön aloittamisen jälkeen, ja tunnen myös oloni virkeämmäksi. Ennen lähestulkoon hävetti selvitellä jatkuvasti kurkkua ihmisten ilmoilla, mutta nyt olo on helpottunut. Hyvä laite se on, annan sille kerta kaikkiaan kymmenen pistettä. Hyvä ja helppo, tai savoksi sanottuna heleppo.
ANJA VOUTILAINEN
Kuopio
Loistava laite vaikeaan sisäilmasta sairastuneeseen astmaan. Ilman en pärjäisi enään millään. Helpottaa tukkoista oloa,jatkuvaa köhää ja hengenahdistusta. Suosittelen. Wello2 on hintansa haukkunut.
JUHA P
Nyt on pari kuukautta wellottelua takana ja voin sanoa, että olen ollut super tyytyväinen laitteeseen! Moni onkin ihmetellyt miten olen ollut niin hyvässä kunnossa vaikka olen reissanut koko kevään eri paikoissa ”pahimpaan” luonnon kukkimisen aikaan ilman tukkoisuutta ja niiskutusta!
NOORA LUMPO
Erittäin toimiva ja helppokäyttöinen laite kaiken ikäisille käyttäjille.
TEEMU P
Ilman WELLOa olisin tukkoisempi, henki välillä pihisevää… Kiitos Wellosta!
IRJA T
Wello2 on astmaatikon paras ystävä. Sen avaava vaikutus on hyvä. Vahvistaa myös sisään- ja uloshengitystä. Aina mukana myös reissussa. En anna enää pois.
SATU
Kajaani
Minulla toimii hyvin,aivan huippu!
TUULA LAURIKAINEN
Tampere
Olen huomannut laitetta pari kuukautta käytettyäni, että keuhkot vahvistuvat. Aloitin tietenkin 1 tasolta ja nyt melkein 3 tasolla jaksan hengitellä noin 15 kertaa.
TUIJA VOUTILAINEN
Kuopio
Loistava laite vaikeaan sisäilmasta sairastuneeseen astmaan. Ilman en pärjäisi enään millään. Helpottaatukkoista oloa,jatkuvaa köhää ja hengenahdistusta. Suosittelen. Wello2 on hintansa haukkunut.
SORJA KAARTINEN
Ylivieska
Jos flunssa iskee niin wellolla saa hetkessä sen talttumaan. Paksukin lima tulee ulos tällä mahtavalla laitteella. Siskollani on astma,hän on saanut suuren helpotuksen wellolla.
RITVA LOIVARINNE-RIEKKINEN
Kiuruvesi
Olen saanut apua astmaoireisiin, lenkkeillessä ja hiihtäessäni. Käytän lähinnä aamuisin, joskus myös iltaisin.
SISKO YLIPORTIMO
Oulu