WellO2 on tehokas apuväline hengitysharjoitteluun

WellO2 – tehokas apuväline hengitysharjoitteluun

2023 , Hapenottokyky , Hengitys , Hengityslihakset , Hengitysongelma , Hengitysvaikeus , Ikääntyneet , kuntoutuminen , wello2

Hengitys on automaattinen toiminto. Se on myös ainoa elimistön automaattisista toiminnoista, johon voimme itse vaikuttaa jonkin verran. Vaikka hengitys on automaattista, häiriintyy se herkästi. Häiriintyessään hengitys saattaa aiheuttaa vaivoja ja ongelmia, jotka häiritsevät arkea ja usein heikentävät suorituskykyä.

Hengitysharjoitusvälineet tarjoavat usein apua sisään- tai uloshengityksen tehostamiseen, hengityslihasten voiman lisäämiseen tai tehostamaan hengitysliikettä eli keuhkotuuletusta. Monet hengitysvälineet myös helpottavat yskää, tukkoisuutta tai limaisuutta.

Hengityksen apuvälineet ovat tavallisesti välineitä, joita fysioterapeutti tarjoaa hengityssairaalle helpottamaan tämän oireita tai tehostamaan kuntoutusta. Tällöin ongelmana on usein hengityslihasvoiman heikkous tai esimerkiksi runsas limaisuus hengitysteissä. Hengitysharjoittelusta on kuitenkin hyötyä myös monille muille sairausryhmille – tai oikeastaan meille kaikille.

Apuväline hengityselimistön kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Hengitysharjoitusvälineitä on monenlaisia erilaisiin tarpeisiin. Markkinoilla on kuitenkin eräs tuote, joka on hyvin kokonaisvaltainen hengityselimistön kuntoutuksen apuväline. WellO2-hengitysharjoituslaite tarjoaa hyvin monipuolisesti apua hengityselimistölle. Se tehostaa kokonaisvaltaisesti hengitystä, kasvattaa hengityslihasten voimaa, avaa keuhkoputkia ja hoitaa hengitysteiden limakalvoa. Näin ollen sinun ei tarvitse hoitaa vain yhtä ongelmaa tai vaivaa kerrallaan – WellO2-hengitysharjoittelu tukee hengityselimistön hyvinvointia kokonaisvaltaisesti!

A finger pointing WellO2's resistance adjustment


WellO2 on suomalainen innovaatio, joka tuli markkinoille vuonna 2016. Laitteen keksijä kehitti hengitysharjoituslaitteen omien astmaoireidensa hoitoon. Keksintö on monipuolisuudessaan vertaansa vailla, sillä se yhdistää ainutlaatuisella tavalla höyryhengityksen sekä vastusharjoittelun. WellO2-laite kuntouttaakin koko hengityselimistöä kokonaisvaltaisesti.

Hengityselimistön kuntoutus helpottaa monenlaisia oireita. Se myös tehostaa kehon omaa toimintaa niin, että sairauden oireet lieventyvät tai hankala oire ei pääse muodostumaan sairaudeksi.

OSTA WELLO2-HENGITYSHARJOITUSLAITE TÄSTÄ


WellO2-hengitysharjoittelun hyödyt

  • Hengityslihasten voima kasvaa. Hengitykseen osallistuvia lihaksia ovat keuhkoja liikuttavat lihakset, kuten pallea, sekä hengitysteiden lihakset eli nenän, nenänielun ja äänentuoton lihakset.
  • Ylähengitysteiden kosteustasapaino paranee. Tämä vähentää nenän tukkoisuutta, nenän karstoittumisen väheneminen, auttaa ääntä kestämään paremmin ja lievittää allergia- tai ärsytysoireita.
  • Hengitys tehostuu. Harjoittelu aktivoi palleaa osallistumaan hengitystyöhön ja ohjaa syvähengitykseen.
  • Hengityksen rytmi rauhoittuu.
  • Nenäongelmat ja nenähengitys helpottuvat.
  • Lima irtoaa ja poistuu hengitysteistä tehokkaammin.
  • Yskäoireet helpottuvat.
  • Hengityslihasten lämmittely urheilusuoritusta tai liikkeelle lähtöä varten.
  • Rauhoittuminen ja palautuminen tehostuvat.
  • Unen laatu paranee, ja kuorsaus voi jäädä pois.

 

OSTA WELLO2-HENGITYSHARJOITUSLAITE TÄSTÄ

 

Lue lisää aiheesta:

Terveyskylä.fi: Välineet ja laitteet hengitysharjoittelun apuna

uly.fi: Hengitystoimintoja helpottavat apu- ja hoitovälineet

Thesus.fi: Hengityksen harjoittaminen ja harjoittelun apuvälineet

stm.fi: Lääkinnällisen kuntoutuksen apuvälineiden luovutusperusteet -opas

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.