Helpota katupölyn aiheuttamia oireita lääkkeettömästi

Helpota katupölyn aiheuttamia oireita lääkkeettömästi

2024 , Hengitysongelma , Hengitysvaikeus , Ilman epäpuhtaudet , Katupöly , Lapset , Tukkoisuus

Talvella katujen runsas hiekoittaminen on välttämätöntä. Lumien sulaessa jään alta paljastuukin massoittain hiekkaa, joka pölisee runsaana hengitysilmaan. Keväällä katupölyn haitoista kärsivät etenkin hengityssairaat, mutta oireita tuosta karkeasta pölystä saavat myös ihmiset, joilla ei tavallisesti ole hengitysongelmia.

Katupöly pääsee syvälle keuhkoihin ja voi aiheuttaa vakaviakin oireita

Katupöly kulkeutuu hengitysteihin sisäänhengityksen ilmavirran mukana. Nenän kautta hengittäessä värekarvat nappaavat pölyn, mikä aiheuttaa nenän kutinaa, aivastelua tai vesinuhaa. Suun kautta hengitettäessä katupöly kulkeutuu syvemmälle keuhkoihin. Silloin oireita ovat yleensä yskä tai liman runsas kertyminen hengitysteihin.

Tiesitkö, että katupöly saattaa aiheuttaa hengitysteissä tulehduksia ja jopa keuhkokuumetta? Hengitysteiden tulehdukset ja keuhkokuume aiheuttavat vuosittain 50–60 ennenaikaista kuolemaa hengityssairauksia ja sydän- ja verisuonitauteja sairastavilla.

Katupölystä suurin osa on karkeita hiukkasia, jotka lisäävät lasten riskiä sairastua astmaan. Katupölyn haitallisimpia osia ovat pienhiukkaset, jotka etenkin hengityssairailla lisäävät hengitysongelmia sekä poissaoloja töistä ja koulusta.

Hengitysteiden limakalvon heikko kunto on yhteydessä hengitysongelmiin

Jos hengitysteiden limakalvo on hyvin ohut ja kuiva, ei se kykene suojaamaan elimistöä kevään ulkoisilta ärsykkeiltä. Tällöin katupöly ja siitepöly pääsevät elimistöön helpommin ja aiheuttavat ikäviä hengitystieoireita. WellO2-hengitysharjoituslaitteen säännöllinen käyttö tukee hengityselimistön limakalvon tehokasta toimintakykyä. Kostea ja hyvinvoiva limakalvo nappaa hengitysilmasta epäpuhtaudet, jolloin ne eivät aiheuta ärsytysoireita niin herkästi.

WellO2-hengitysharjoituslaite helpottaa katupölyn aiheuttamia oireita

Säännöllinen WellO2-harjoittelu myös parantaa ylähengitysteiden lihasvoimaa, jolloin hengenahdistus helpottuu sekä yskimisvoima kasvaa. Lisäksi harjoittelu vilkastuttaa hengitysteiden limakalvon alaisten lihasten verenkiertoa, jolloin mahdollinen limakalvoturvotus laskee – helpottaen nenähengitystä. Myös tukkoinen tunne hengitysteissä helpottuu.

WellO2-harjoittelu lievittää nopeasti ärsytysoireita niiden ilmaantuessa. Laitteesta hengitettävä lämmin höyry tehostaa hengitysteiden limakalvon toimintaa, mikä vähentää katupölyn sekä esimerkiksi siitepölyn aiheuttamia ärsytysoireita.

LUE LISÄÄ WELLO2-HENGITYSHARJOITUSLAITTEESTA

 

WellO2-laitteella voidaan siis nopeasti ja lääkkeettömästi helpottaa hengitystieoireita, mutta myös ennaltaehkäistä niitä. Kevään katupöly- ja siitepölykauden aikana ahkera WellO2-harjoittelu on verraton apukeino hengityksen helpottamiseen.

WellO2-harjoittelu sopii hengitystieoireiden lievittämiseen kaikenikäisille – myös lapset voivat ohjatusti käyttää WellO2-laitetta. Yleensä noin 4-vuotiaasta ylöspäin WellO2-harjoittelu onnistuu vaivatta.

Jo yli 100 000 ihmistä käyttää WellO2-laitetta parantaakseen hengitystään. Helpota sinäkin hengitystäsi ja osta omasi tänään!

OSTA WELLO2-HENGITYSHARJOITUSLAITE TÄSTÄ

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.