Blogi ja uutiset | WellO2 Suomi
HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin.
Lajittele tägin perusteella:

Artikkeleita tägätty "Lapset"

Katupölyn oireet, haitat ja lievittäminen lääkkeettömästi

Katupölyn oireet, haitat ja lievittäminen lääkkeettömästi

Kunnon luminen talvi tuo mukanaan tarpeen hiekoittaa katuja ja teitä. Runsas hiekoittaminen kuitenkin lisää keväällä katupölyn määrää. Keväällä katupölyn haitoista kärsivät etenkin hengityssairaat, mutta oireita tuosta karkeasta pölystä saavat myös ne joilla ei muuten ole hengitysongelmia.

Katupöly pääsee syvälle keuhkoihimme ja voi aiheuttaa vakaviakin oireita

Katupöly kulkeutuu hengitysteihimme sisäänhengityksen ilmavirran mukana. Nenän kautta hengitettäessä värekarvat nappaavat pölyn, jolloin kärsimme nenän kutinasta, aivastelusta tai vesinuhasta. Suun kautta hengitettäessä katupöly kulkeutuu syvemmälle keuhkoihimme ja oireilemme yleensä yskänä tai limaisuuden lisääntymisenä.

Katupöly saattaa aiheuttaa tulehduksia hengitysteissä ja jopa keuhkokuumetta. Nämä aiheuttavatkin vuosittain 50–60 ennenaikaista kuolemaa hengityssairauksia ja sydän- ja verisuonitauteja sairastavilla.

Katupölystä suurin osa on karkeita hiukkasia, jotka lisäävät lasten riskiä sairastua astmaan. Haitallisin osa on alle 2,5 mikrometrin kokoiset PM2,5-pienhiukkaset, jotka lisäävät etenkin hengityssairailla hengitysongelmia sekä poissaoloja työstä ja koulusta.

Limakalvon kunto on yhteydessä lievempiin oireisiin

WellO2-laitteen säännöllinen käyttö tukee hengityselimistön limakalvon parempaa toimintakykyä. Kostea ja hyvinvoiva limakalvo nappaa hengitysilmasta epäpuhtaudet, jolloin ne eivät aiheuta niin herkästi ärsytysoireita kuin silloin, jos limakalvo on hyvin ohut, kuiva ja värekarvatoiminta limakalvoilla on heikompaa.

Säännöllinen harjoittelu myös parantaa ylähengitysteiden lihasvoimaa, sekä vilkastuttaa limakalvojen alaisten lihasten verenkiertoa, jolloin mahdollinen limakalvoturvotus ei haittaa nenähengitystä ja tukkoinen tunne hengitysteissä helpottuu.

WellO2-laitteella voi myös nopeasti helpottaa ärsytysoiretta sen ilmaantuessa. Laitteesta hengitettävä lämmin höyry huuhtelee katupölyn sekä myös esimerkiksi siitepölyn limakalvon pinnalta, jolloin ärsytysoire helpottaa nopeasti.

WellO2-laitteella voidaan siis helpottaa nopeasti ja lääkkeettömästi allergiaoireita, mutta myös ennaltaehkäistä niitä. WellO2-laite sopii allergiaoireiden lievittämiseen kaikenikäisille, myös lapsille sen ikäisestä saakka, kun lapsi oppii käyttämään ohjatusti WellO2-laitetta. Yleensä noin 4-vuotiaasta ylöspäin käyttö onnistuu vaivatta.

Lue asiakkaidemme kokemuksia täältä. 

Jo 55 000 ihmistä on tilannut WellO2-laitteen itselleen parantaakseen hengitystään. Tilaa sinäkin klikkaamalla tästä!

Lähteet: 

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/ymparisto/artikkeli-1.1336606

Lasten WellO2-laitteen käyttö

Lasten WellO2-laitteen käyttö

WellO2-laitteen käyttöohjeissa kerrotaan, että WellO2-laitetta saisi käyttää itsenäisesti vasta yli 12-vuotiaat lapset. Tähän on syynä se, että Suomen lainsäädännön mukaan sähkölaitteita saa käyttää itsenäisesti vain yli 12-vuotiaat. WellO2-laitetta voi kuitenkin turvallisesti aikuisen valvonnassa käyttää myös nuoremmat lapset. WellO2 onkin juuri lasten hengitystieongelmiin turvallinen ja lääkkeetön apu, jota aina kannattaa kokeilla, jos hengittämisessä tai nenän tukkoisuuden kanssa on ongelmia.

Mitään tarkkaa ikärajaa WellO2-laitteen käyttöön on vaikea antaa. Yleensä puhutaan sellaisesta ”pillimehuiästä", eli kun lapsi osaa juoda pillillä ja puhaltaa sinne, hän yleensä osaa tai voi alkaa harjoittelemaan WellO2-laitteen käyttöä. WellO2-laitteen käyttöä kannattaa harjoitella terveenä ja tehdä siitä mahdollisimman mukava ja miellyttävä asia. Tällöin käyttö onnistuu paremmin myös silloin, kun olo ei ole niin mukava, kuten esimerkiksi flunssassa.

WellO2-laitteella voidaan helpottaa lapsilla samankaltaisia ongelmia kuin aikuisillakin: aukaisemaan flunssaista nenää, helpottamaan hengittämistä ja yskän ärsytystä, sekä poistamaan limaa hengitysteistä. Sekä tietysti se tärkein, eli hoitamaan limakalvoa niin, että se olisi valmis vastustamaan taudinaiheuttajia ja ympäristön epäpuhtauksia. WellO2-laite on lääkkeetön apu lasten yskäoireen sekä allergisten ärsytysoireiden hoitoon.

Lasten keuhkoputket ovat usein herkempiä supistumaan kuin aikuisilla ja putkien läpimitta on pienempi, joten ne painuvat herkemmin kasaan. Tämä on erityispiirre, josta toiset lapset kärsivät enemmän kuin toiset. Joskus lapsi kärsii siitä, että pienikin hengitystieinfektio aiheuttaa hengenahdistusta ja saattaa esimerkiksi vaatia käyntejä terveyskeskuksessa, jolloin käydääm hengittelemässä lääkesumutinta.

WellO2-harjoittelun lämmin höyry ja vastusharjoittelu heti flunssaoireiden ilmaannuttua helpottaa nopeasti flunssaoireita. Jos keuhkoputket alkavat painua kasaan ja hengitys esimerkiksi vinkuu, voi WellO2-laitetta käyttää myös kylmällä vedellä ja laitteeseen voi lisätä myös jääpaloja. Tällöin nielun kudosten turpoaminen voidaan hoitaa kotikonstein kylmällä ilmalla ja voidaan säästyä joskus jatkuviltakin vierailuilta terveyskeskuksessa.

WellO2 ei korva lääkehoitoa, vaan se on lääkärin määräämälle hoidolle tuki ja kuntoutusmuoto, jolla lapsen oloa voidaan helpottaa kotona. WellO2-laitteen käytölle ei ole ylärajaa, eli sitä voi käyttää aina kun siltä tuntuu. Lasten tulisi aloittaa harjoittelu käyttämällä 0-vastusta sekä matalinta lämpötilaa (yksi piste). 

WellO2 soveltuu koko perheen käyttöön. Laitteen mukana tulee 3 eri väristä suukappaletta perheenjäsenten hygieeniseen käyttöön. Klikkaa itsesi verkkokauppaan tästä.