Siitepölykausi pahimmillaan – WellO2 helpottaa ärsytysoireita nopeasti | WellO2 Suomi
HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24 kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark. 9–17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40 € ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24 kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark. 9–17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40 € ostoksiin.
Siitepölykausi pahimmillaan – WellO2 helpottaa ärsytysoireita nopeasti

Siitepölykausi pahimmillaan – WellO2 helpottaa ärsytysoireita nopeasti

Siitepölykausi on nyt kuumimillaan, ja ilmassa leijaileva siitepöly aiheuttaakin monille ikäviä ärsytysoireita. Lisäksi katujen yllä pölisevä hiekkapöly hankaloittaa monien hengitystä. WellO2-hengitysharjoittelu helpottaa ärsytysoireita nopeasti ja lääkkeettömästi.

WellO2-harjoittelua kannattaa hyödyntää allergeenien, pölyn tai hajujen aiheuttamiin ärsytysoireisiin ympäri vuoden. WellO2-harjoittelulla voit saada ärsytysoireesi loppumaan nopeasti, kun käytät riittävän kuumaa höyryä. Kuuma höyry vähentää nopeasti ylähengitysteiden oireilua, sillä lämpö aktivoi limakalvon toimintaa ja nostaa pintalämpötilaa. Tämä puolestaan vähentää limakalvon tuottamaa histamiinia ja sen eritystä tai saa sen lakkaamaan jopa kokonaan.

Helpota ärsytysoireita nopeasti WellO2-harjoittelulla näin

  • Käytä harjoittelussa nenämaskia.
  • Valitse 3 pisteen lämpötila. Jos höyry tuntuu liian kuumalta, voit suojata nenänpään perusvoiteella, jolloin iho ei reagoi lämpöön niin voimakkaasti. Voit myös lisätä WellO2-laitteeseen puolikkaan WellO2-mentolitabletin. Mentoli saa höyryn tuntumaan viileältä ja mahdollistaa näin lämpimän höyryn hyödyntämisen limakalvon hoidossa.
  • Käytä vastusta 0, sillä tarkoituksena on aktivoida limakalvon alaisten lihasten ja kudosten aineenvaihduntaa ja saada ärsytysoire laukeamaan.
  • Usein jo muutama ulos- ja sisäänhengitys nenämaskin kautta helpottaa oireita. Voit tehdä kerralla esimerkiksi 1–10 toistoa. Pidä välillä taukoja, jos yhtäjaksoinen harjoittelu tuntuu raskaalta.

WellO2-harjoittelulle ei ole päivittäistä ylärajaa. Jos harjoittelu tuntuu hyvältä ja helpottaa oireitasi, voit harjoitella niin usein kuin haluat. Myös lapset voivat harjoitella WellO2-laitteella vanhempien valvoessa. Huomioithan, että WellO2-harjoittelu on lisähoito lääkehoitojen tueksi. Lääkehoitoa on syytä jatkaa lääkärin ohjeen mukaan.

OSTA WELLO2-HENGITYSHARJOITUSLAITE TÄSTÄ

Lue lisää: WellO2-harjoittelusta apua siitepölykauteen

0 Kommentit

Kirjoita kommentti