Näin käytät WellO2 MyBreath™ -älysuukappaletta

Näin käytät WellO2 MyBreath™ -älysuukappaletta

2023 , Käyttöohjeet , MyBreath , wello2

Blogisarja – Osa 2

Kaipaatko apua WellO2 MyBreath™ -älysuukappaleen käyttöönottoon? Tässä blogitekstissä tutustumme älysuukappaleen myyntipakkauksen sisältöön sekä ohjeistamme, kuinka laitetta käytetään sujuvasti. Luethan myös laitteen käyttöohjeet huolellisesti ennen käyttöä!

Myyntipakkauksen sisältö

WellO2 MyBreath™ -myyntipakkauksen sisältö


MyBreath™-älysuukappale on lisäosa WellO2-laitteeseen, ja sitä käytetään kuten tavallista WellO2-suukappaletta. MyBreathin myyntipakkauksesta löydät älysuukappaleen lisäksi tyylikkään pussukan, jossa säilytät ja kuljetat laitetta kätevästi mukanasi. Myyntipakkaus sisältää myös pikaoppaan laitteen käyttöönottoa varten. Päivitämme käyttöohjetta asiakaspalautteiden myötä jatkuvasti – ajantasaisen käyttöohjeen löydät täältä: WellO2 MyBreath™ -käyttöohje (pdf)

WellO2 MyBreath™ -älysuukappaleen käyttöönotto on helppoa!

Pikaopasvideo opastaa käyttöönoton päävaiheittain.

Pese MyBreath™-älysuukappale juoksevan veden alla miedolla käsisaippualla ja kuivaa laite puhtaalla pyyhkeellä ennen ensimmäistä harjoitteluhetkeäsi.

MyBreath™ ja WellO2-sovellus

MyBreath™ toimii yhdessä WellO2-sovelluksen kanssa, jonka voit ladata puhelimesi sovelluskaupasta. Älysuukappale siirtää hengityksesi mittaustiedot WellO2-sovellukseen, josta löydät eri tarpeisiin sopivia harjoitusohjelmia sekä hengitystestejä. Testien avulla voit mitata ja seurata keuhkojesi hengityslihasvoimaa, ilmanvirtausta keuhkoputkissasi sekä hengityksesi kapasiteettia. Harjoituksesi sekä testituloksesi tallentuvat kätevästi WellO2-sovellukseen.

Huom! WellO2 MyBreath™ -älysuukappaletta voi käyttää vain NFC-toimintoa tukevien matkapuhelimien kanssa (tarkista tämä puhelimesi valmistajalta). Tuetut käyttöjärjestelmät ovat iOS 12 ja Android 9 tai uudemmat.

Näin lataat WellO2-sovelluksen:

 1. Mene puhelimesi sovelluskauppaan (App Store/Google Play) ja etsi sovellus hakusanalla WellO2. Lataa ja avaa sovellus.
 2. Kirjoita sovelluksen kenttään sähköpostiosoitteesi ja klikkaa ”Lähetä kirjautumislinkki”.
 3. Avaa sähköpostiisi tullut sähköpostiviesti matkapuhelimellasi. Viestin otsikko on ”Tässä on WellO2-linkkisi!” Klikkaa viestin ”Kirjaudu sovellukseen” -painiketta.

  Huom! Tarkista tarvittaessa sähköpostisi roskapostikansio
  .
 4. Sovellus on nyt ladattu onnistuneesti, ja voit aloittaa sen käytön sovelluksen ohjeistuksen mukaisesti.

Näin yhdistät MyBreathin WellO2-sovellukseen:

MyBreath™-älysuukappale vaatii toimiakseen NFC- ja Bluetooth-yhteyden. Varmista, että matkapuhelimesi NFC- ja Bluetooth-yhteys on kytketty päälle. Matkapuhelinmallistasi riippuen NFC on joko päällä jatkuvasti tai voit kytkeä sen päälle matkapuhelimesi asetuksista. WellO2-sovellus ilmoittaa, mikäli sinun täytyy tarkistaa NFC- tai Bluetooth-yhteytesi. 

 1. Avaa haluamasi hengitysharjoitus tai -testi WellO2-sovelluksessa.
 2. Sovellus pyytää sinua yhdistämään matkapuhelimesi MyBreath™-älysuukappaleeseen “Yhdistä”-komennolla. Klikkaa”Yhdistä”.
 3. Tuo MyBreath™-älysuukappale aivan lähelle matkapuhelimesi NFC-lukijaa. Yleensä langaton NFC-lukija sijaitsee matkapuhelimen takapuolella.

Vinkkejä sujuvaan yhdistämiseen: 

 • Kohdista MyBreath™ -älysuukappale siten, että WellO2-logo osoittaa matkapuhelinta kohti.
 • Pidä älysuukappale kosketuksessa tai mahdollisimman lähellä matkapuhelinta.
 • Liikuttele MyBreath™-älysuukappaletta pienissä ympyröissä matkapuhelimen takapuolella.

Seuraavalla videolla opastamme sovelluksen lataamisen sekä MyBreathin yhdistämisen sovellukseen kädestä pitäen. Videolla esiintyvä puhelin on malliltaan Android.

Huolto ja ylläpito

Pese MyBreath™-älysuukappale miedolla käsisaippualla ja juoksevalla vedellä. Huuhtele huolellisesti. Käyttökertojen välillä suosittelemme puhdistamaan älysuukappaleen juoksevan veden alla. Anna laitteen kuivua pystyasennossa ilmavasti tai kuivaa se puhtaalla pyyhkeellä.

Huom! Tuotetta ei saa pestä WellO2 -laitteen puhdistusohjelmalla, keittämällä kattilassa tai puhdistamalla astianpesukoneessa!

Jos sinulla on useampia MyBreath™-älysuukappaleita, yhdistä ne yksitellen välttääksesi yhdistämästä väärää suukappaletta väärään matkapuhelimeen. Suosittelemme jokaiselle käyttäjälle henkilökohtaista älysuukappaletta.

MyBreath™️-älysuukappaletta ei tarvitse ladata. Siinä on oma integroitu paristo, jonka arvioitu kesto on n. 3–5 vuotta. Kesto riippuu laitteen käytöstä ja säilytyksestä. Pariston käyttöikää voi pidentää säilyttämällä laitetta oikeissa olosuhteissa. Älä käytä tai säilytä suukappaletta äärilämpötiloissa (kylmä tai kuuma). MyBreath™️-älysuukappaleella on 24 kk takuu.

OSTA WELLO2 MYBREATH™ TÄSTÄ

Tutustu blogisarjan muihin julkaisuihin:

Osa 1: WellO2 MyBreath™ – vallankumouksellinen työkalu hengityksen mittaamiseen
Osa 3: WellO2-sovellus – tehosta WellO2-hengitysharjoitteluasi

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.