Tervetuloa matkalle kohti parempaa hengitystä!

Onneksi olkoon – olet tehnyt loistavan päätöksen
hankkiessasi WellO2 MyBreath™ -älysuukappaleen! Luvassa on ainutlaatuinen
tilaisuus kehittää hengitystäsi monipuolisella tavalla. Alla olevien vinkkien
avulla pääset sujuvasti alkuun. Tervetuloa matkalle kohti parempaa hengitystä
ja kokonaisvaltaista hengityshyvinvointia!


Onko WellO2-hengitysharjoittelu sinulle uutta? Tutustu WellO2-käyttöohjeisiin täällä >>

Tutustu älysuukappaleeseen videon avulla

Lataa WellO2-sovellus sovelluskaupastasi

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on WellO2 MyBreath™ -älysuukappale?

MyBreath™️ on uusi WellO2-hengitysharjoituslaitteen kanssa käytettävä älysuukappale, jonka avulla pystyt mittaamaan, seuraamaan ja kehittämään hengitystäsi! MyBreath™-älysuukappale on lisäosa WellO2-laitteeseen, ja sitä käytetään WellO2-laitteen sekä WellO2-sovelluksen kanssa.

Miten MyBreath™-älysuukappale toimii?

MyBreath™-älysuukappale toimii yhdessä WellO2-sovelluksen kanssa, ja sitä käytetään kuin tavallista WellO2-suukappaletta.

Älysuukappaleen lisäksi käyttäjät saavat pääsyn WellO2-sovellukseen, jossa he voivat valita itselleen sopivia hengitysharjoituksia. Lisäksi sovelluksessa säilytetään tiedot suoritetuista hengitystesteistä ja -harjoituksista. WellO2-sovellus toimii puhelimissa, joiden käyttöjärjestelmä on iOS 12 tai
Android 9 tai näitä uudempi.

WellO2-hengitysharjoittelu MyBreath™️-älysuukappaleella on yhtä helppoa kuin tavallisella WellO2-suukappaleella. Älysuukappaletta voidaan käyttää vain WellO2-hengitysharjoituslaitteen kanssa.

Mitä MyBreath™-älysuukappale mittaa?

MyBreath™️-älysuukappale mittaa tarkasti ja tulkitsee keuhkojen hengityslihasvoimaa, hengityskapasiteettia sekä ilmanvirtausta keuhkoputkissa. Mittareiden avulla pystyt ymmärtämään lisää keuhkojesi ja hengitysteidesi päivittäisestä toimintakyvystä sekä kehittämään niitä omien tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaan. WellO2 MyBreath™ -älysuukappaleella voidaan seurata:

Hengityslihasten voimakkuutta, joka kertoo, miten hyvin hengityselimistö jaksaa toimia elämän eri tilanteissa.

Hengityksen kapasiteettia, joka kertoo keuhkojemme koosta, mutta myös siitä, miten suurta osaa keuhkoistamme käytämme.

Hengitysvirtausta, joka kertoo hengitysteiden ja keuhkoputkien aukinaisuudesta eli miten hyvin ilma pääsee virtaamaan hengityksen mukana keuhkoihin.

MyBreath™️ tulkitsee sekä ulos- että sisäänhengitystä, ja sillä voidaan mitata myös ylähengitysteiden toimintaa WellO2-nenämaskia käyttämällä. Ylähengitysteiden toiminta eli käytännössä nenän kautta tapahtuva hengitys on hyvinvoinnin kannalta erityisen tärkeää.

Miten MyBreath™-älysuukappale puhdistetaan?

Pese MyBreath™-älysuukappale miedolla käsisaippualla ja juoksevalla vedellä. Huuhtele huolellisesti. Käyttökertojen välillä voit puhdistaa älysuukappaleen juoksevan veden alla ja antaa sen kuivua pystyasennossa tai kuivata sen puhtaalla pyyhkeellä.

Huom! Sensoreiden takia MyBreath™️-älysuukappaletta EI voi puhdistaa WellO2-laitteen puhdistusohjelmalla, keittämällä kattilassa tai puhdistamalla astianpesukoneessa!

Heräsikö sinulla muita kysymyksiä?

Tarvitsetko lisää tukea? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme!

Sähköposti:
info@wello2.com

Asiakastuki:
010 5837 966

Arkisin 09:00–13:00 ja 13:30–17:00. (8,4 snt / min)