INTERNET-SIVUJEN KÄYTTÖEHDOT

Näissä käyttöehdoissa kerromme WellO2:n Internet-sivuilla julkaistavan aineiston käyttöä koskevat ehdot. Yhtiöllämme on oikeus päivittää näitä ehtoja ja muuttaa sivujen sisältöä ilman ennakkoilmoitusta.

Käyttämällä näitä sivuja hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan soveltuvia lakeja sekä muita säännöksiä. Sivujen käyttö ei ole sallittua, mikäli et hyväksy näitä ehtoja.

IMMATERIAALIOIKEUDET

Näiden Internet-sivujen immateriaalioikeudet kuuluvat WellO2 Oy-yhtiöille tai erikseen ilmoitetulle muulle taholle. Kaikki oikeudet on pidätetty kaikissa maissa.

SIVUJEN SISÄLTÖ

Näillä sivuilla esiintyvät tiedot sairauksista, terveysongelmista ja niiden hoidosta ovat ainoastaan informatiivisia. Annetut tiedot eivät voi missään tapauksessa korvata lääketieteen ammattilaisen neuvoja.  Neuvottele aina hoitavan lääkärisi kanssa ennen kuin aloitat mitään toimenpiteitä näillä sivuilla olevien tietojen perusteella.

WellO2 Oy pyrkii pitämään sivuilla julkaistavat tiedot tarkkoina ja ajantasaisina. Kaikesta huolellisuudesta huolimatta, emme voi kuitenkaan antaa mitään vakuuksia kaiken sivuilla olevien tietojen tarkkuudesta ja ajantasaisuudesta.

VASTUUVELVOLLISUUDEN VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Pyrimme varmistamaan, että sivustomme toimii keskeytyksettä ja virheettömästi kaikissa olosuhteissa, mutta emme voi taata, että sivusto on aina saatavilla tai että se toimii ongelmitta. WellO2 Oy ei ota vastuuta välillisistä eikä välittömistä vahingoista, jotka voivat aiheutua sivustojen tai muiden sähköisten palveluiden käytöstä tai käytön estymisestä ja niihin liittyvistä vahingoista.

WellO2 Oy ei ota vastuuta siitä, että tietokoneellesi saattaa sivustojen kautta siirtyä viruksia tai muita haittaohjelmia. WellO2 Oy ei myöskään ota vastuuta välillisistä eikä välittömistä vahingoista, jotka em. haittaohjelmat voivat aiheuttaa.

Yrityksemme ei voi valvoa kolmansien osapuolten linkitettyjen sivujen sisältöä, joten ei voi ottaa vastuuta niiden sisällön tarkkuudesta ja ajantasaisuudesta. Nämä linkit on tarkoitettu vain avuksi, eikä linkkien mukaan ottaminen ole osoitus WellO2 Oyn tuesta linkitetyille sivustoille.