Etusivu / Ilman epäpuhtauksista oireilevat

Ilman epäpuhtauksista oireilevat

WELLO2 – HETI HELPOMPI HENGITTÄÄ

Avaa ja puhdista hengitysteitäsi WellO2-laitteen avulla

Ilman epäpuhtauksilla tarkoitetaan haitallisia hiukkasia ja kaasuja, joilla on haitallisia vaikutuksia ihmisen terveyteen. Ilman laatuun vaikuttavia tekijöitä ovat:

- Sisäilman epäpuhtaudet
- Ilmastointi
- Siitepöly
- Katupöly
- Ilmansaasteet
- Kuiva ja kylmä ilma

WellO2 on hengitysharjoituslaite, joka vahvistaa, avaa ja puhdistaa hengitysteitä lämpimän höyryn ja vastapainehengityksen avulla

✔️ Lämmin höyry auttaa limaa muuttumaan juoksevammaksi, jolloin se on helposti yskittävissä ulos.

✔️ Lisäksi lämmin höyry kosteuttaa ilmateiden limakalvoja ja auttaa vähentämään ilmateiden ärsytystä.

✔️ Vastapainehengitys puolestaan vahvistaa hengityslihaksia ja auttaa lämpimän höyryn pääsemistä syvälle ilmateihin.

"Nyt on pari kuukautta wellottelua takana ja voin sanoa, että olen ollut super tyytyväinen laitteeseen! Moni onkin ihmetellyt miten olen ollut niin hyvässä kunnossa vaikka olen reissanut koko kevään eri paikoissa ”pahimpaan” luonnon kukkimisen aikaan ilman tukkoisuutta ja niiskutusta!"

Lue koko käyttäjäkokemus

Noora Lumpo

"Astma kokeet tehty vuosi sitten, negatiivinen. Hengityksen vinkuminen rasituksessa jatkui, suositus uusiin astma kokeisiin, ei kuitenkaan tehty.
Olen ollut tosi ” pinta hengittäjä”, nyt vinkuminen ja hengen ahdistus lenkkeillessä loppunut, tunnen että ilma kulkee keuhkojen alaosaan saakka. Laite käytössä 3 viikkoa. 5min aamuin illoin. Uskon laitteen tehoon!"

Leena P

"Olen käyttänyt WellO2:a muutaman kuukauden. Laitteesta oli korvaamaton apu runsaan liman poistamisessa. Välillä tein niin että hengitin pelkästään höyryä rauhallisesti useamman kerran ja nenällä ulos. Ja sen jälkeen nenällä sisään ja vastapainepuhalluksia useamman putkeen. Tämä tuntui ensin pehmittävän liman ja sitten kuljettavan sen ulos. Sen opin että laitetta käyttäessä kannattaa tehdä hengitysharjoituksia mahdollisimman rauhallisesti ja välillä hengitellen normaalisti.

Laite on nyt jäänyt joka päiväiseen käyttöön. Suosittelen jokaiselle, joka on saanut hyötyä pep-harjoituksista, laite yhdistää todella kätevällä tavalla höyryn hoitavan ja limaa pehmittävän vaikutuksen sekä vastapaine-hengityksen. Rauhoittaa, avaa hengitysteitä, auttaa liman ulos yskimisessä."

Maija H

"Olemme käyttäneet laitetta mieheni kanssa nyt puolitoista viikkoa. Mieheltä loppuivat öiset hartiakivut parin päivän jälkeen eikä päivälläkään enää ole kipuja samoissa määrin kuin ennen. Kuorsaus on myös vähentynyt. Omalta osaltani voin sanoa että laitteen hankinta oli “enemmän kun tuhat jänistä”. Kaksi peräkkäistä työpaikkaa sulki ovensa sisäilmaongelmien vuoksi ja sain jo lääkäriltä kiellon mennä viimeiseen paikkaan. Aloitin hengitysharjoitukset 0-vastuksella ja alkuun jaksoin hengitellä yhden kerran kerrallaan kun piti välillä huilata.

Kolmen päivän hengittelyn jälkeen läksin käyttämään koiraa iltalenkillä ja noin puolen kilometrin jälkeen pysähdyin miettimään mikä tässä on nyt outoa, kunnes tajusin että olen kävellyt reipasta vauhtia hengästymättä tuon matkan kun ennen olin jo muutaman kymmenen metrin jälkeen tukossa ja vauhti piti sovittaa sen mukaan. Nyt pystyn hengittämään jo vastuksella 2 ja hengitys kulkee hyvin ja jaksan liikkua hyvin."

Eeva P

"Kyllä on hyvä laite ainut millä saan ääneni takaisin kun se menee. Olen niin pahasti allergisoitunut homeelle että ääni menee heti kun vaan vähänkin haisee."

Kirsi T

"Ilman WELLOa olisin tukkoisempi, henki välillä pihisevää… Kiitos Wellosta!

Irja T

WELLO2 – HETI HELPOMPI HENGITTÄÄ