Hengitä paremmin – voi paremmin

Helpotusta siitepölykauteen lämpimän höyryn ja vastapainehengityksen avulla

WellO2 avaa, puhdistaa ja vahvistaa hengitysteitä ilman lääkkeitä

Vahvista hengityslihaksia

Vastapaine lisää ulos- ja sisäänhengitysvoimaa sekä virkistää hengityslihasten verenkiertoa.

Avaa hengitysteitä

Lämmin höyry kosteuttaa hengitysteitä, sitoo pienhiukkasmateriaalia ja auttaa poistamaan limaa.

Helpota hengittämistä

WellO2-harjoittelu auttaa avaamaan tukkoisen nenän, jolloin hengittäminen on helpompaa.

Paranna hapenottokykyä

Harjoittelu tehostaa hapenottoa vahvistamalla hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä.

5 minuuttia päivässä riittää

Parhaat tulokset saadaan päivittäisellä harjoittelulla, mutta WellO2:ta voi käyttää myös hengitysoireiden yllättäessä.

Helppo käyttää

Puhalla laitteeseen, hengitä laitteen tuottamaa höyryä ja toista harjoitus muutamia kertoja.

WellO2:n käyttö on helppoa

  1. PUHALLA rauhallisesti laitteeseen
  2. HENGITÄ sisään höyryä laitteesta
  3. TOISTA 3–10 kertaa, voit levätä toistojen välissä
  4. AVAA ylähengitysteitä ja vähennä tukkoisuutta nenämaskin avulla
  5. HARJOITTELE – vain muutama minuutti päivässä riittää

Video: näin käytät WellO2-laitetta

Eroon siitepölykauden hengitysoireista

Siitepölykausi Suomessa alkaa helmikuun lopulla lepän kukkimisella ja pian tämän jälkeen, lumien sulettua, alkaa katupöly heikentää ilmanlaatua. Siitepölystä kärsiville helpotuksen tuo joskus vasta kesäkauden päättyminen ja syyssateiden alku.

Siite- ja katupölyoireet tuntuvat silmissä, kurkussa ja keuhkoissa. Yleisimpiä hengityselinten oireita ovat hengenahdistus, nuha, aivastelu, nenän tukkoisuus, yskä ja liman kertyminen.

Katupölyä vastaan voi pyrkiä suojautumaan kasvosuojuksilla, ja siitepölyn aiheuttamiin oireisiin on saatavilla lääkkeitä, mutta oireita voi helpottaa myös pitämällä hyvää huolta hengityselimistöstä.

WellO2 on lääkkeetön hengitysharjoituslaite, joka vahvistaa, avaa ja puhdistaa hengitysteitä lämpimän höyryn ja vastapainehengityksen avulla. WellO2 auttaa lievittämään hengitysoireita ja helpottaa samalla hengitysteiden ärsytystä.

Laitteen lämmin höyry kostuttaa ja lämmittää hengitysteitä sekä vähentää limaa ja tukkoisuutta. Hengitysharjoittelu auttaa poistamaan ilmateihin kertyvää limaa ja sen mukana epäpuhtauksia kuten pöly- ja muita pienpartikkeleita.

Yhdessä nenämaskin kanssa höyry auttaa avaamaan tukkoisen nenän. Lämmin höyry myös tukee immuunijärjestelmää ja vähentää hengitystieinfektioiden riskiä.

Suomalainen WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite

WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite. Sen ainutlaatuinen Nordic Breathing -metodi yhdistää lämpimän höyryn ja vastapaineen, joka puhdistaa ja vahvistaa keuhkoja. WellO2:lla on yli 100 000 käyttäjän luottamus maailmassa.

WellO2 on saanut inspiraationsa Suomen puhtaasta ilmasta. Se on muotoiltu ja kehitetty Suomessa, ja sille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland ‑merkki.

Toimimme yhteistyössä Hengitysliiton kanssa, koska he ovat tehneet pitkään arvokasta työtä hengityksen parissa Suomessa.

WellO2:n ovat kehittäneet suomalaiset terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat.

Innovatiivisessa ratkaisussa yhdistyvät uusin tieteellinen tutkimus ja teknologiset innovaatiot, jotka tarjoavat lääkkeettömän avun hengitysongelmiin.

Hyvä hengitys on hyvän elämän perusta. WellO2:n avulla on heti helpompi hengittää, jotta voit elää elämääsi täysillä – joka päivä.

Tyytyväiset käyttäjämme suosittelevat

WellO2-käyttäjät kertovat, kuinka heidän hyvinvointinsa on parantunut ja millaisia hyötyjä he ovat saaneet vain viiden minuutin päivittäisen WellO2-harjoittelun avulla.
Nyt on pari kuukautta wellottelua takana ja voin sanoa, että olen ollut super tyytyväinen laitteeseen! Moni onkin ihmetellyt miten olen ollut niin hyvässä kunnossa vaikka olen reissanut koko kevään eri paikoissa ”pahimpaan” luonnon kukkimisen aikaan ilman tukkoisuutta ja niiskutusta!
NOORA LUMPO
Astma kokeet tehty vuosi sitten, negatiivinen. Hengityksen vinkuminen rasituksessa jatkui, suositus uusiin astma kokeisiin, ei kuitenkaan tehty. Olen ollut tosi ” pinta hengittäjä”, nyt vinkuminen ja hengen ahdistus lenkkeillessä loppunut, tunnen että ilma kulkee keuhkojen alaosaan saakka. Laite käytössä 3 viikkoa. 5min aamuin illoin. Uskon laitteen tehoon!
LEENA P
Kyllä on hyvä laite ainut millä saan ääneni takaisin kun se menee. Olen niin pahasti allergisoitunut homeelle että ääni menee heti kun vaan vähänkin haisee.
KIRSI T
Ilman WELLOa olisin tukkoisempi, henki välillä pihisevää… Kiitos Wellosta!
IRJA T
Erittäin toimiva ja helppokäyttöinen laite kaiken ikäisille käyttäjille.
TEEMU P