WellO2 & West Ham United yhteistyöhön – tavoitteena parantaa ihmisten hengitysterveyttä

WellO2 & West Ham United yhteistyöhön – tavoitteena parantaa ihmisten hengitysterveyttä

2024 , West Ham United , Yhteistyö

Suomalainen WellO2 on solminut historiallisen yhteistyösopimuksen Valioliigaseura West Ham Unitedin kanssa. West Ham United ottaa WellO2-hengitysharjoituslaitteen osaksi harjoitusohjelmaansa. Osapuolten yhteisenä tavoitteena on pelaajien suorituskyvyn parantaminen sekä hengitysterveyen edistäminen yleisesti. Yhteistyö tekee WellO2:sta jalkapalloseuran ensimmäisen virallisen hengitysterveyskumppanin yksinoikeudella (Official Respiratory Supplier). Yhteistyö on Valioliigassa ainutlaatuinen.

Richard Collinge, Performance Director, West Ham United pitää yhteistyötä merkittävänä:

"Odotamme innolla yhteistyötä WellO2-tiimin kanssa. Tehokkaan hengitystekniikan merkitystä ja keuhkokapasiteetin maksimointia ei voi aliarvioida jalkapallossa. Odotamme innolla, kuinka saamme WellO2-harjoittelun hyödyt parhaalla tavalla osaksi pelaajiemme voima- ja ylläpitoharjoittelua ja näemme WellO2:n arvokkaana voimavarana joukkueen tukemisessa."

Pohjoismaissa suuren suosion saavuttanut WellO2-hengitysharjoituslaite on saatavilla myös Isossa-Britanniassa yhteistyön lanseerauksen myötä. Yhteistyön avulla WellO2 haluaa tuoda näkyville laitteen monipuolisia mahdollisuuksia, tukea ammattiurheilijoita tehostamaan suorituskykyään ja auttaa laajempaa yleisöä helpottamaan yleisiä hengitysongelmia.

LUE LISÄÄ WELLO2-HENGITYSHARJOITUSLAITTEESTA


WellO2:n toimitusjohtaja Tuomas Mattelmäki on erittäin innoissaan yhteistyöstä:

“Hengitys ja hengitysterveyden tärkeys on viime vuosina saanut merkittävää huomiota. Yhteistyö West Ham Unitedin kanssa edistää tätä tietoisuutta niin huippu-urheilussa kuin hengitysongelmien hoidossa yleensäkin. West Ham Unitedin lähestymistapa terveyteen ja suorituskykyyn sopii täydellisesti missioomme.”

"Tuoreen kliinisen tutkimuksen mukaan [1] 5–15 minuutin päivittänen WellO2:n laitteen käyttö tuo merkittäviä parannuksia keuhkojen toimintaan ja helpottaa hengitykseen liittyviä oireita. Yskä, hengitysteiden limaisuus, hengenahdistus, hengityksen vinkuna sekä äänen käheys vähenivät tilastollisesti merkitsevästi. Tutkittavien keuhkojen sisäänhengityslihasten voima kasvoi 20 % ja uloshengityslihasten 11 % verrattuna kontrolliryhmään", Mattelmäki lisää.

WellO2 ja West Ham Unitedin yhteistyö ei keskity pelkästään huippu-urheilusuoritusten kehittämiseen, vaan myös parantamaan suuren yleisön hengitysterveyttä. Tämä kertoo WellO2-laitteen monipuolisista ja tehokkaista käyttötarkoituksista.

Nathan Thompson, Commercial Director, West Ham United kommentoi kumppanuutta seuraavasti:

"Olemme erittäin iloisia siitä, että voimme tehdä yhteistyötä WellO2:n kanssa hengitysterveyden edistämiseksi uskollisen fanikuntamme keskuudessa. Yhteistyömme kuvastaa omistautumistamme fanien tukemiseen, ei pelkästään heidän jalkapallointohimossaan, vaan myös terveellisemmän elämäntavan tavoittelussa."

WellO2 on hengitysterveyden edelläkävijä, joka jatkaa menestyneiden suomalaisten terveysteknologiayhtiöiden viitoittamalla tiellä tuomalla suomalaista osaamista maailman tietoisuuteen.

WellO2 ja West Ham United odottavat innolla yhteistä mahdollisuutta edistää hengitysterveyttä sekä tukea terveellisempiä ja aktiivisempia elintapoja. Yhteistyön tärkeänä tavoitteena on innostaa ihmisiä ottamaan vastuu hengitysterveydestään ja saavuttamaan täysi potentiaalinsa kaikilla elämänalueilla.


LISÄTIEDOT

Tuomas Mattelmäki
Toimitusjohtaja
+358 40 064 0403
tuomas.mattelmaki@wello2.com

Simo Kekäläinen
Markkinointijohtaja
+358 50 413 0925
simo.kekalainen@wello2.com


Yrittäjä Aulis Kärkkäinen kehitti omiin hengitysongelmiinsa ratkaisuksi WellO2-hengitysharjoituslaitteen, joka yhdistää höyryhengityksen ja hengityslihasten vastusharjoittelun. Ensimmäiset WellO2-laitteet tulivat markkinoille vuonna 2016, ja tänä päivänä WellO2-laitteella on yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää ympäri maailman. Tuote edustaa yhtä teknologisesti edistyneimmistä ja monipuolisimmista lääkkeettömistä työkaluista hengitysterveyden hoitoon ja ylläpitoon.

LUE LISÄÄ WELLO2-HENGITYSHARJOITUSLAITTEESTA

 

VIITTEET

[1] Ilpo Kuronen, Jukka Heinijoki, Anssi Sovijärvi: Effects of low workload respiratory training with steam inhalation on lung function in stable asthma: A controlled clinical study. Clinical Physiology and Functional Imaging, 2023.

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.