WellO2 tukee HYROX-urheilijoiden hengityshyvinvointia ja suorituskykyä

WellO2 tukee HYROX-urheilijoiden hengityshyvinvointia ja suorituskykyä

2023 , Asiakaskokemus , Hengitys , Yhteistyö

Meillä on ilo kertoa, että olemme mukana HYROX Copenhagen Malmö -tapahtumassa! Tule siis tapaamaan meitä Malmön Exhibition Halliin 30.9.2023 – osastollamme pääset testaamaan hengityslihasvoimasi!

HYROX on urheilulaji, jossa yhdistyvät juoksu sekä toiminnallinen voimaharjoittelu. Se on nopeatempoinen laji, joka nostaa sykkeen korkealle! Laji vaatiikin äärimmäisen korkeaa suorituskykyä, minkä vuoksi myös urheilijoiden hengityselimistö on koetuksella. WellO2-hengitysharjoituslaite tarjoaakin loistavan tuen HYROX-urheilijoiden harjoittelu- ja kisakaudelle!

Lue lisää ja osta WellO2-hengitysharjoituslaite täältä >>

Olemme innoissamme päästessämme sponsoroimaan HYROX-urheilija Kipa Tiivolaa, joka onkin iloiten ottanut Wellon osaksi päivittäistä harjoitusrutiiniaan. Kysyimme Kipalta hänen kokemuksistaan WellO2-harjoittelusta sekä siitä, millainen merkitys hengityshyvinvoinnilla on HYROX-urheilijalle.

Olet käyttänyt WellO2-hengitysharjoituslaitetta, suomalaista ”keuhkojen kuntosalia”, jo jonkin aikaa. Kertoisitko kokemuksistasi WellO2-harjoittelusta?

WellO2-laitteen käyttö on ollut sujuvaa ja helppoa! Säilytän omaa WellO2-laitettani keittiön pöydällä, josta sen voi nopeasti ottaa käyttöön esimerkiksi viiden minuutin hengitysharjoitukseen. Minusta on mukavaa ajoittaa omat hengitysharjoitukseni heti aamuun, jolloin hengityselimistön saa valmisteltua hyvin uutta päivää varten.

WellO2-laitteesta on helppo pitää sen toimivuuden, helppokäyttöisyyden sekä siksi, että se on kehitetty täällä Suomessa! Nämä ovatkin olleet minulle tärkeimmät asiat WellO2-laitteen käytössä. Lisäksi WellO2-harjoittelun hyödyistä on paljon tutkittua tietoa, joten on mukava seistä laitteen ja sen tarkoituksen takana!

Miten kuulit WellO2-laitteesta ensimmäisen kerran?

Tutustuin WellO2-laitteeseen muutaman suomalaisen kilpaurheilijan kautta, ja minua kiinnosti heti kaksi asiaa – miten laite vaikuttaisi omaan työhöni ja miten WellO2-harjoittelu voisi auttaa omia asiakkaitani tai sosiaalisen yhteisöni jäseniä?

Aivan alussa, kun aloin tehdä hengitysharjoituksia WellO2:lla, harjoitukset tuntuivat jopa hieman raskailta laitteen säädettävän vastuksen vuoksi. Tämä kertoikin minulle, että keuhkoni tarvitsivat treeniä! Mutta säännöllisen käytön myötä huomasin nopeasti, miten hengityslihakseni kehittyivät. Tiedän, että WellO2-laitetta käyttämällä keuhkokapasiteettini kehittyy ja yleinen kuntoni paranee, mikä näkyy usein myös parantuneena mielialana.

Onko hengityksellä merkitystä urheilussasi ja harjoittelussasi?

Hengityksellä on erittäin tärkeä rooli omassa elämässäni, ja arvostan sen merkitystä erittäin paljon kaikessa tekemisessäni. Urheilijana ja valmentajana pidän hengitystä keskeisenä kaikessa: harjoittelussa, palautumisessa ja mielenhallinnassa.

Urheilun ja kilpailusuoritusten aikana keskityn aina hengitykseen ja pyrin tiedostamaan, miten hengitykseni kulkee. Valmentajana kerron paljon hengityksen merkityksestä erityisesti ihmisen fysiologian kannalta, sillä esimerkiksi autonomisen hermoston tasapainottaminen on hengityksen kannalta ratkaisevan tärkeää.

Ota Kipa seurantaan Instagramissa: @kipatiivola

Lue lisää HYROXista täältä >>

Osta WellO2-hengitysharjoituslaite täältä >>

 

Kipa Tiivola WellO2-laitteen kanssa

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.