WellO2 onnittelee 80-vuotiasta Hengitysliittoa! | WellO2 Suomi
HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24 kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark. 9–17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40 € ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24 kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark. 9–17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40 € ostoksiin.
WellO2 onnittelee 80-vuotiasta Hengitysliittoa!

WellO2 onnittelee 80-vuotiasta Hengitysliittoa!

Hengitysliitto on hengityssairaiden edunvalvontajärjestö, jonka tarkoituksena on edistää hengityssairaiden ja heidän läheistensä elämänlaatua ja yhdenvertaisia osallistumismahdollisuuksia sekä toimia hengitysterveyden edistämiseksi. Liitto toimii hengityssairaiden edunvalvojana sekä hyvinvoinnin ja terveyden edistäjä.

Hengitysliiton järjestötoiminnan tarkoituksena on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää, josta on johdettu Hengitysliiton nykyinen slogan ”Hengitysterveys on jokamiehenoikeus”.

Hengitysliiton järjestötoiminnan kivijalka on eri puolilla Suomea toimivat 91 paikallisyhdistystä. Paikallisiin hengitysyhdistyksiin kuuluu jo lähes 30 000 henkilöjäsentä.

Henkilöjäsenistä noin puolet on astmaatikkoja ja heidän perheenjäseniään. Jäseninä on myös uniapneaa, keuhkoahtaumaa, allergista nuhaa, tuberkuloosia, sisäilmasta sairastuneita ja muita hengityssairauksia sairastavia.

Hengitysliitto toimi keuhkosairaiden kuntoutuksen edelläkävijänä. Kuntoutuksen tavoitteena oli lisätä hengityssairaiden omatoimisuutta sairauden hoidossa ja oireiden hallinnassa sekä ylläpitää työ- ja toimintakykyä.

Hengityskuntoutus on edelleenkin hengityssairaille ja heidän perheilleen suunnattua monialainen palvelukokonaisuus, jonka tavoitteena on saavuttaa ja ylläpitää yksilön mahdollisimman suuri itsenäisyys ja toimintakyky, sairaudestaan huolimatta.

WellO2 Oy:n ja Hengitysliiton yhteistyö on jatkunut jo 5 vuotta

WellO2 Oy (silloinen Hapella Oy) aloitti yhteistyön Hengitysliiton kanssa vuonna 2016. Yhteistyö on jatkunut siitä lähtien ja yhteistä taivalta on takana jo 5 vuotta.

- Yhteistyö hengitysliiton kanssa aloitettiin koska koimme, että voisimme yhdessä auttaa hengitysongelmista kärsiviä löytämään uusia tapoja hengityksen itsehoitoon, kertoo WellO2 Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Mattelmäki.

Yhteistyö on tärkeä osa viestintää, jolla pyritään kertomaan miten hengitystä voi parantaa hengitysharjoituksilla ja miten WellO2 yhtenä ratkaisuna voi siinä auttaa.

 

Tutustu lisää Hengitysliiton toimintaan: www.hengitysliitto.fi/. 

0 Kommentit

Kirjoita kommentti