WellO2 ja KuPS aloittavat yhteistyön

WellO2 ja KuPS aloittavat yhteistyön

2023 , KuPS , uutiset , Yhteistyö

Suomalainen terveysteknologiayhtiö WellO2 ja Veikkausliigassa pelaava Kuopion palloseura KuPS aloittavat yhteistyön pelaajien terveyden ja suorituskyvyn parantamiseksi uuden hengitystietouden kautta. Kumppanuus tarjoaa seuralle pääsyn huipputeknologisiin hengitysharjoituksiin ja älykkäisiin mittauksiin, joiden avulla pelaajien hengitystoimintoja ja kokonaisvaltaista hyvinvointia voidaan optimoida.

Yhteistyö KuPSin ja WellO2:n välillä merkitsee jännittävää jatkumoa tuoda uutta tietoa ja innovaatioita huippu-urheiluun. Huippuluokan teknologiallaan ja tutkimustiedollaan WellO2 on edelläkävijä hengityksen merkityksessä ja hyödyissä huippu-urheilussa, ja yhteistyö KuPSin kanssa mahdollistaa tämän asiantuntemuksen tuomisen jalkapalloilun maailmaan.

WellO2:n kliinisesti testatun hengitysharjoituslaitteen ja juuri julkaistun älykkään MyBreath-mittalaitteen avulla urheilijat voivat vahvistaa hengityselimistön lihaksia, mitata päivittäin hengityksensä kuntoa sekä oppia parempia hengitystapoja, mikä voi johtaa parantuneeseen hapenottokykyyn sekä keuhkokapasiteettiin. Tällöin vahvistuvat myös kokonaisvaltainen fyysinen kestävyys ja suorituskyky. WellO2-laitteessakäytettävä vastusteisten hengitysharjoitusten sekä lämpimän höyryn yhdistelmä on myös suunniteltu auttamaan kokonaisvaltaisen palautumisen nopeutumista sekä helpottamaan hengitysoireita ja -infektioita.

"Olemme innoissamme yhteistyöstä WellO2:n kanssa, jotta voimme viedä pelaajiemme terveyden ja suorituskyvyn seuraavalle tasolle", sanoo KuPSin markkinointipäällikkö Tero Taipale. "Heidän hengitysteknologiansa ja -tietämyksensä on huippuluokkaa, ja olemme varmoja, että tämä yhteistyö tuo meille molemmille uusia näkökulmia ja hyötyjä toimintaamme”.

WellO2:n markkinointijohtaja Simo Kekäläinen lisää: "Olemme innoissamme yhteistyöstä KuPSin kanssa tuodaksemme teknologiamme ja asiantuntemuksemme hengityksestä jalkapallon maailmaan. Tämä yhteistyö on osoitus sitoutumisestamme urheilullisen suorituskyvyn ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parantamiseen hengityksen kautta ja haluamme tuoda tätä jatkossakin huippu-urheilun maailmaan sekä laajempaan tietoon. Lisäksi pohjoissavolaisena yrityksenä meillä on ilo olla tukemassa maakuntamme kärkijoukkuetta!"

Lisätietoja:

Tero Taipale
Markkinointipäällikkö
KuPS Oy
+358 40 809 7015
tero.taipale@kups.fi

Simo Kekäläinen
Markkinointijohtaja
WellO2 Oy
+358504130925
simo.kekalainen@wello2.com

Kuvassa vasemmalta oikealle:
Simo Kekäläinen, markkinointijohtaja, WellO2
Tero Taipale, markkinointipäällikkö, KuPS
Marko Remes, asiakaspäällikkö, WellO2

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.