Tuomas Mattelmäestä uusi terveysteknologiayhtiö Hapella Oy:n toimitusjohtaja

Tuomas Mattelmäestä uusi terveysteknologiayhtiö Hapella Oy:n toimitusjohtaja

Kansainvälisille markkinoille suuntaava, vastapaineellista WellO2-höyryhengityslaitetta valmistava Hapella Oy:n hallitus on nimittänyt uudeksi toimitusjohtajaksi kauppatieteen maisteri Tuomas Mattelmäen. Mattelmäki on toiminut aiemmin Hapella Oy:n liiketoimintajohtajana ja muun muassa monikansallisen Johnson & Johnson Consumer Nordicsin, Pfizerin ja Unileverin palveluksessa. Hapellalla hän on valmistellut yhtiön kansainvälistymistä.

Hapella Oy:n edellinen toimitusjohtaja tuotantotalouden DI Arja Ahvenniemi siirtyy yhtiössä kumppanuus- ja hallintopäällikön tehtäviin tukemaan yhtiön myyntiä, markkinointia, liiketoiminnan kehitystä sekä sidosryhmien ja kumppanuuksien välistä yhteistyötä.

Ahvenniemen toimitusjohtajuuden aikana yhtiö on päässyt hyvään kasvuvauhtiin kotimaassa. Hapella Oy:n liikevaihto kasvoi edellisen vuoden 0,64 miljoonasta eurosta 2,1 Miljoonaan euroon vuonna 2019. Yhtiö on nyt siirtymässä voimakkaaseen kansainvälistymisen vaiheeseen. Lanseeraus Pohjoismaihin on aloitettu ja WellO2 hengitysharjoituslaitteelle on nähtävissä voimakasta kysyntää myös maailmanlaajuisesti. Yhtiö jatkaa kasvuaan myös Suomessa vieden samalla eteenpäin WellO2 laitteen kliinistä tutkimusohjelmaa sekä tuotekehitysprojekteja.

Tuomas Mattelmäellä on pitkä kokemus liiketoiminnan ja markkinoinnin johtamisesta sekä kansainvälisissä että kotimaisissa yhtiöissä terveyteen liittyvien tuotteiden ja lääkkeiden parissa. ”WellO2 on ainutlaatuinen suomalainen innovaatio, jonka kansainvälistäminen on erityisen hieno tehtävä. Hengitysongelmat vaivaavat satoja miljoonia ihmisiä ja WellO2 voi merkittävästi auttaa ihmisiä hengitysongelmien kanssa. WHO:n mukaan 90% maailman asukkaista hengittää saastunutta ilmaa, joka edelleen pahentaa tilannetta.” Mattelmäki summaa.

Lisätietoja:
Tuomas Mattelmäki / +358 40 064 0403
tuomas.mattelmaki@wello2.com
Katso Mattelmäen ajatuksia WellO2:n nykyhetkestä sekä tulevaisuudesta: https://www.youtube.com/watch?v=NR0rVKMOMUk&feature=youtu.be 
Takaisin blogiin

2 kommenttia

Hei Irmeli! Lähtökohtaisesti WellO2-laitteen käyttö lievissä kuumeettomissa hengitystieinfektioissa on turvallista, eikä sen käytölle ole näissä tapauksissa asetettu rajoituksia. Vakavissa hengitystieinfektioissa on kuitenkin syytä välttää ylimääräistä rasitusta; tällöinkin laitteen käytöstä voi kuumeettomassa toipilasvaiheessa olla hyötyä, mutta käytön tulee perustua lääkärin ohjeisiin. Myös lievässä sairauden vaiheessa kannattaa muistaa, että mikäli laitteen käyttö hankaloittaa oireita tai tuottaa kipua tai hengenahdistusta, niin silloin laitteen käyttöä ei suositella.

Ystävällisin terveisin, WellO2 asiakaspalvelu

WellO2 asiakaspalvelu

Voiko laitetta käyttää koronan aiheuttamiin hengitysvaikeuksiin?

Irmeli Kantanen

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.