Blogi ja uutiset | WellO2 Suomi
HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin.
Lajittele tägin perusteella:

Artikkeleita tägätty "Webinaari"

Webinaari: Miten hengitysteiden limakalvo toimii ja miksi on tärkeää, että limakalvon kunnosta pidetään huolta

Webinaari: Miten hengitysteiden limakalvo toimii ja miksi on tärkeää, että limakalvon kunnosta pidetään huolta

Vastustuskyky, eli immuniteetti on elimistön kyky suojautua taudinaiheuttajia vastaan. Vastustuskyky infektioita vastaan perustuu sekä elimistön pintakerroksen, eli ihon ja limakalvojen eheyteen, että veressä ja muissa kudoksissa olevien solujen ja niiden tuottamien välittäjäaineiden toimintaan.

Tule kuulemaan webinaariimme miksi ja miten limakalvosta pidetään huolta maanantaina 9.11. klo 18 alkaen. 

Webinaarissa kerromme miten limakalvo toimii ja miksi siitä on tärkeää pitää huolta. Puhujana toimii Ilpo Kuronen, Kliinisen biokemian tohtori, joka toimii tieteellisenä asiantuntijana WellO2 Oy:ssä sekä liiketoiminnan kehityspäällikkönä Itä-Suomen Yliopiston neuroinflammaatiota tutkivassa ryhmässä, jonka tavoitteena on kehittää uusi lääke Alzheimerin tautiin.

WellO2-laitteen hyödyntämisestä hengitysteiden limakalvojen ja koko hengityselimistön kunnosta huolehtimisesta kertoo WellO2 Oy:n hengityksen asiantuntija, sairaanhoitaja Katri Lindberg.

Webinaariin osallistuminen on ilmaista. Kaikki webinaariin ilmottautuneet saavat webinaarin jälkeen videotallenteen, eli vaikka et pääsisi paikalle, voit ilmottautua mukaan ja katsoa tallenteen silloin, kuin sinulle sopii!

Osallistuminen tästä linkistä: https://register.gotowebinar.com/register/8948892563714886928

 

 

Webinaari: Etätyön maailma: vastuu rutiinin pyörittämisestä.

Webinaari: Etätyön maailma: vastuu rutiinin pyörittämisestä.

Webinaari: Etätyön maailma: vastuu rutiinin pyörittämisestä.

Aika: Keskiviikko 29.4. klo 18.

Paikka: Internet. Osallistu tästä: https://attendee.gotowebinar.com/register/9171410623207752463

Webinaari on ilmainen ja avoin kaikille. 

Sami Jauhojärvi: Koronan aikana meistä kaikista on tullut huippu-urheilijoita

..tai ainakin melkein. Meidän koronan eristämien kannattaa pitää päivärutiineistamme itse huolta, aivan kuin huippu-urheilijat – jos haluamme saada jotain aikaiseksi.

Parisprintin Olympiavoittaja ja kolminkertainen MM-pronssimitalisti Sami Jauhojärvi kertoo rutiinien merkityksestä arjen toimivuuteen ja antaa käytännön neuvoja siitä, miten elämä pysyy järjestyksessä silloinkin, kun on siitä itse vastuussa.

 Jauhojärven lisäksi WellO2-webinaarissa esiintyy Katri Lindberg jolla pitkä kokemus keuhkosairauksien hoidosta ja kuntoutuksesta. Katri puhuu hengitysharjoittelun merkityksestä arjen hyvinvoinnissa.

Tilaisuuden vetää median moniottelija Jan Erola.

Huom! Varmista, että olet saanut sähköpostiisi vahvistusviestin osallistumisestasi.  Vain sata ensimmäistä tilaisuuteen mukaan liittynyttä pääsee seuraamaan ilmaista webinaaria. Ilmoittautuminen ei vielä takaa, että mahdut mukaan. Kirjaudu siis ajoissa itse tapahtumaan.

Ilmoittautuminen: 

https://attendee.gotowebinar.com/register/9171410623207752463