KYSELY WELLO2-LAITTEEN KÄYTTÄJILLE: WellO2-laitteen käyttö koronan aik | WellO2 Suomi
HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin.
KYSELY WELLO2-LAITTEEN KÄYTTÄJILLE: WellO2-laitteen käyttö koronan aikana

KYSELY WELLO2-LAITTEEN KÄYTTÄJILLE: WellO2-laitteen käyttö koronan aikana

Arvoisa WellO2-laitteen käyttäjä.

Keräämme kokemuksia WellO2-laitteen käytöstä COVID-19-pandemian aikana, laitteen käyttäjiltä, joilla on ollut koronan kaltaisia oireita tai diagnosoitu korona. Vastaaminen vie maksimissaan 3 minuuttia. 

Jos olet siis käyttänyt WellO2-laitetta ja sinulla on ollut koronan kaltaisia oireita tai olet sairastanut diagnosoidun koronan, pyydämme sinua vastaamaan kyselyyn.

Kyselyyn pääset vastaamaan tästä linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/3E85F83CF9CFB9EF 

Tämän kyselyn tarkoituksena on muodostaa kokonaiskuva WellO2-laitteen käyttäjien laitteen käytöstä COVID-19-pandemian aikana. Kyselyssä ei kerätä henkilötietoja, eikä yksittäisiä vastaajia pystytä tunnistamaan. Kyselyn tulosdata tulee Hapella Oy:n käyttöön. Kyselyn järjestää Hapella Oy. Kyselyn tuloksia voidaan käyttää hyväksi tulevaisuudessa Hapella Oy:n toiminnassa.

Kiitos!

0 Kommentit

Kirjoita kommentti