Hapella Oy:n katsaus menneeseen ja kurkistus vuoteen 2020!

Hapella Oy:n katsaus menneeseen ja kurkistus vuoteen 2020!

2019 , uutiset , wello2

Hapella Oy:n kolmas kokonainen toimintavuosi 2019 ylitti kirkkaasti kaikki odotukset. Myyntimme kasvoi yli kolminkertaisesti vuoteen 2018 verrattuna.

Mikä selittää tällaisen kasvun?

Tärkein tekijä onnistumiseemme on ollut koko 3-vuotisen historian aikana asiakaskuntamme eli jo yli 25 000 tyytyväistä WellOhengittäjää, jotka ovat oivaltaneet, mitä apua WellO2 laite tuo heidän hengitys- tai ääniongelmiinsa. Tuhannet positiiviset käyttäjäpalautteet, joita olemme saaneet kohtaamisissa ja SOME kanavissamme ovat olleet tästä osoituksena. Uskomme, että saimme viestitettyä WellO2:n hyödyt kohderyhmillemme (hengitysongelmaisille, äänityöläisille ja urheilijoille) eri kanavien kautta tehokkaammin kuin aikaisempina vuosina.
WellO2-mainokset pyörivät useaan kertaan MTV3:n mainoksissa pitkin vuotta, yhteistyökumppanimme, tunnettu Wellon käyttäjä huippuhiihtäjä Krista Pärmäkoski toi laitteelle hyvää näkyvyyttä, innovaation isä Aulis Kärkkäisen vieraili ja kertoi WellOhengityksestä MTV3:n Huomenta Suomen ohjelmassa, näkyvyys Helsingin Sanomien kannessa jne. Lisäksi lukuisien nimekkäiden suosittelijoiden mm. Uriah Heepin laulusolistin Bernie Shawn kommentit herättivät huomiota yli maan rajojen.

Toinen tärkeä tekijä menestykseen on ollut osaava ja innostunut henkilökunta. Olemme rekrytoineet lisää tekijöitä tukemaan liiketoiminnallisiin tavoitteisiin pääsyä. Aulis Kärkkäinen on ollut primus motor omalla esimerkillään ja kannustuksellaan.

Kolmansia menestyksen kivijalkatekijöitä ovat olleet toimivat suhteet eri yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Neljäs muttei suinkaan vähäisin tekijä on ollut ja tulee olemaan kaikki yhtiössä tapahtuva tekeminen, joka vie meitä askel askeleelta kohti visiotamme olla lääkkeettömän hengityselinten hoidon kultainen standardi ja kansainvälisesti tunnistettu hengitysterveyden edelläkävijäbrändi. Kannattavan kasvun varmistaminen Suomessa luo edellytyksiä kasvattaa markkinoita mm. Pohjoismaissa. Laitteen lanseeraaminen Ruotsin markkinoille aloitettiin syksyllä ja muut maat seuraavat perässä. Verkkokauppamme sekä verkkosivumme uudistuvat ja mahdollistavat skaalautuvuuden globaaleille markkinoille. Ensimmäinen kliininen tutkimus käynnistyy vuoden 2020 alussa. Sen avulla saamme objektiivista näyttöä WellO2 hyödyistä ahtaumapotilaille. Näiden lisäksi kaikki muu prosessien kehittäminen on vienyt yhtiötä reippaasti eteenpäin.

Vuosi 2019 on nyt paketoitu ja sen ansiosta työtä hengityshyvinvoinnin eteen jatkamme vuonna 2020 entistä vahvempana. Missiomme on parantaa hengitysterveyttä maailmanlaajuisesti siten, että voimme toiminnallamme merkittävästi parantaa elämänlaatua, nostaa suorituskykyä ja säästää miljoonia menetettyjä työtunteja.

Arvoisat asiakkaat ja yhteistyökumppanimme, näistä tunnelmista on mukavaa kiittää koko WellO2 tiimin voimin kuluneesta vuodesta 2019 ja toivottaa kaikille oikein hyvää uutta hengittämisen vuotta 2020!

WellO2 – Heti helpompi hengittää

Arja Ahvenniemi, CEO

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.