HENGITÄ PAREMMIN - VOI PAREMMIN

WellO2 - maailman monipuolisin keuhkoja vahvistava ja puhdistava hengitysharjoituslaite. Jo yli 100 000 käyttäjää!

Osta WellO2 Lue kokemuksia

Hengitä paremmin – voi paremmin

Näin WellO2 auttaa sinua
Auttaa heti avaamalla hengitysteitä.
Puhdistaa keuhkoja tehokkaasti edistämällä liman ja pienhiukkasten poistumista. Vähentää hengitystieärsytystä.
Parantaa suorituskykyä vahvistamalla hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä.
Vahvistaa ja ylläpitää ääntä kosteuttamalla äänihuulia. Auttaa äänen avauksessa ja saa äänen kestämään pidempään.

Käyttäjäkokemuksia

Hengittelen säännöllisesti lämmintä höyryä myös ylähengitysteihin laitteen nenämaskin avulla. Erityisen tärkeää tämä on flunssakaudella kun sairastumisriski on suurempi. Olen onnistunut pysymään poikkeuksellisen terveenä kolme viimeistä harjoituskautta. Wellon käyttö on ollut yksi keskeisistä ennakoivista tavoista välttää sairastumisia.

Vien sen (WellO2:n) nykyisin kaikkialle maailmassa mukanani. Minulla on ollut laite noin vuoden. Ei ole väliä mikä lämpötila, mikä kosteus, jos ääneni on hieman kuiva tai karkea, muutama minuutti tällä laitteella ja laulan kun Wienin poikakuorolainen.

Olen nukkunut paremmin laitteen käytön aloittamisen jälkeen, ja tunnen myös oloni virkeämmäksi. Ennen lähestulkoon hävetti selvitellä jatkuvasti kurkkua ihmisten ilmoilla, mutta nyt olo on helpottunut. Hyvä laite se on, annan sille kerta kaikkiaan kymmenen pistettä. Hyvä ja helppo, tai savoksi sanottuna heleppo.

WellO2 mediassa

Yhteistyössä

Hengitysliitto on sosiaali- ja terveysalan järjestö, jonka tehtävänä on edistää hengitysterveyttä ja hengityssairaan hyvää elämää, jotta meidän kaikkien olisi helpompi hengittää.