Vahvista herkästi käheytyvää ääntä WellO2-hengitysharjoituksilla

 • Avaa hengitysteitä

  Lämmin höyry kosteuttaa hengitysteitä ja auttaa irrottamaan sitkeää limaa kurkusta ja keuhkoista.

 • Helpota hengittämistä

  WellO2-harjoittelu auttaa avaamaan tukkoisen nenän, jolloin hengittäminen on helpompaa.

 • Helppo käyttää

  Puhalla laitteeseen, hengitä laitteen tuottamaa höyryä ja toista harjoitus muutamia kertoja.

 • 5 minuuttia päivässä riittää

  Parhaat tulokset saadaan päivittäisellä harjoittelulla, mutta WellO2:ta voi käyttää myös hengitysoireiden yllättäessä.

 • Vahvista hengityslihaksia

  Vastapaine lisää ulos- ja sisäänhengitysvoimaa sekä virkistää hengityslihasten verenkiertoa.

 • Paranna vastustuskykyä

  Lämmin höyry aktivoi limakalvoilla puolustusreaktion, joka auttaa tuhoamaan taudinaiheuttajia.

 • Miksi WellO2?

  • Puhdistaa keuhkoja ja hengitysteitä

   WellO2-laitteen lämmin höyry vähentää hengitysteiden ärsytystä sekä puhdistaa keuhkoja poistamalla limaa, siitepölyä sekä ilman epäpuhtauksia.

  • Helpottaa hengitystä

   WellO2-hengitysharjoittelu auttaa välittömästi avaamalla hengitysteitä.

  • Turvallinen ja helppo käyttää

   WellO2-harjoittelu on helppoa, turvallista ja nopeaa – vain viisi minuuttia aamuin illoin riittää!

  • Kehittää voimaa ja kestävyyttä

   WellO2 vahvistaa hengityslihaksia ja kehittää kestävyyttä, mikä parantaa suorituskykyä ja nopeuttaa palautumista.

 • 1. Puhalla

  Puhalla rauhallisesti laitteeseen.

 • 2. Hengitä sisään

  Hengitä sisään höyryä laitteesta.

 • 3. Toista

  Toista 3–10 kertaa, voit levätä toistojen välissä.

 • 4. Avaa

  Avaa ylähengitysteitä ja vähennä tukkoisuutta nenämaskin avulla.

 • 5. Harjoittele

  Harjoittele – vain muutama minuutti päivässä riittää!

Video: Uriah Heapin laulaja Bernie Shaw kertoo WellO2:sta

 • Kärsitkö käheästä äänestä tai äänen pettämisestä? Pinnallinen hengitys, stressi, huono ilmanlaatu tai flunssaoireet voivat kaikki vaikuttaa kielteisesti äänen laatuun ja saada aikaan äänen käheyttä, värinää, katkeilua ja mataluutta.

  Huono ilma ja hengitystieinfektiot ärsyttävät äänihuulia ja kurkkua ja johtavat tätä kautta äänen käheytymiseen. Stressi puolestaan voi aiheuttaa lihasjännitystä kaulan ja hartioiden alueella, niin että hengityksestä tulee pinnallista: kun hengitys ei kulje vapaasti, ääni ei resonoi kunnolla eikä kuulosta kirkkaalta. Hengitys voi olla pinnallista myös esimerkiksi kehon huonon asennon takia.

  Käheän äänen hoidossa tärkeää on äänen lepuuttaminen ja lisä-ärsytyksen välttäminen. Yskimistä, rykimistä ja kuiskaamista kannattaa siksi välttää. Ärsytyksen välttämiseksi on tärkeää pitää äänihuulet ja kurkku kosteana.

  Oireen hoidon lisäksi kannattaa kuitenkin pyrkiä myös eroon vaivan aiheuttajasta, etenkin jos äänen käheytyminen ja muut ääniongelmat ovat toistuvia. Ennaltaehkäisevässä äänenhuollossa tehokas apuväline on WellO2-hengitysharjoittelu.

  WellO2-harjoittelu auttaa käheästä äänestä kärsiviä monella tapaa, sillä se sekä vahvistaa hengityslihaksia että samalla myös avaa ja puhdistaa hengitysteitä lämpimän höyryn ja vastapaineen avulla. Hengitysharjoitteluhetki WellO2-laitteella auttaa lisäksi rauhoittumaan, niin että stressistä johtuva jännitys helpottaa ja hengitys syvenee.

 • Ihmisäänen tuottamisessa käytetään lihaksia, ja myös nämä lihakset voivat paljon käytettyinä tarvita säännöllistä lihashuoltoa. Jos ääni on itselle keskeinen työväline, se on hyvä valmistella päivään, huoltaa tarvittaessa työpäivän aikana, sekä valmistella iltaisin lepoon, jotta palautuminen olisi mahdollisimman tehokasta. WellO2 on nopea ja tehokas työkalu puhetyöläisille ja laulajille päivittäiseen äänenhuoltoon ja äänen kuntouttamiseen.

  WellO2-harjoittelu perustuu vastapainehengitykseen, joka auttaa äänenavauksessa ja lämmittelyssä. Säännöllinen vastapainehengitysharjoittelu vahvistaa hengityslihaksia ja parantaa siten äänen resonanssia ja kestävyyttä.

  WellO2-laitteen lämmin höyry kostuttaa ja lämmittää hengitysteitä sekä vähentää limaa ja tukkoisuutta. Näin se auttaa erityisesti kuivasta ilmasta ja kylmästä ulkoilmasta kärsiviä elvyttämään tilapäisesti käheän äänen kirkkaaksi. Puhdistava hengitysharjoittelu myös vähentää riskiä äänen käheyttä aiheuttaviin ja pahentaviin hengitystieinfektioihin.

  Riittävälllä levolla on luonnollisesti silläkin tärkeä roolinsa äänen huoltamisessa. WellO2-harjoittelussa tehtävät syvät hengitykset stimuloivat parasympaattiseen hermostoon kuuluvaa vagushermoa, rauhoittaen ja helpottaen nukahtamista. Hyvät yöunet antavat käheälle äänelle aikaa toipua, helpottavat stressiä ja pitävät vastustuskyvyn paremmassa iskussa flunssia vastaan.

 • WellO2 on maailman monipuolisin hengitysharjoituslaite. Sen ainutlaatuinen Nordic Breathing -metodi yhdistää lämpimän höyryn ja vastapaineen, joka puhdistaa ja vahvistaa keuhkoja. WellO2:lla on yli 100 000 käyttäjän luottamus maailmassa.

  WellO2 on saanut inspiraationsa Suomen puhtaasta ilmasta. Se on muotoiltu ja kehitetty Suomessa, ja sille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Design from Finland ‑merkki.

  Toimimme yhteistyössä Hengitysliiton kanssa, koska he ovat tehneet pitkään arvokasta työtä hengityksen parissa Suomessa.

 • WellO2:n ovat kehittäneet suomalaiset terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja teknologian asiantuntijat.

  Innovatiivisessa ratkaisussa yhdistyvät uusin tieteellinen tutkimus ja teknologiset innovaatiot, jotka tarjoavat lääkkeettömän avun hengitysongelmiin.

  Hyvä hengitys on hyvän elämän perusta. WellO2:n avulla on heti helpompi hengittää, jotta voit elää elämääsi täysillä – joka päivä.

Aitoja ihmisiä. Aitoja tuloksia.

Olen nukkunut paremmin laitteen käytön aloittamisen jälkeen, ja tunnen myös oloni virkeämmäksi. Ennen lähestulkoon hävetti selvitellä jatkuvasti kurkkua ihmisten ilmoilla, mutta nyt olo on helpottunut. Hyvä laite se on, annan sille kerta kaikkiaan kymmenen pistettä. Hyvä ja helppo, tai savoksi sanottuna heleppo.

Testimonial Image
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

ANJA VOUTILAINEN

Kuopio

Vien sen (WellO2:n) nykyisin kaikkialle maailmassa mukanani. Minulla on ollut laite noin vuoden. Ei ole väliä mikä lämpötila, mikä kosteus, jos ääneni on hieman kuiva tai karkea, muutama minuutti tällä laitteella ja laulan kun Wienin poikakuorolainen.

Testimonial Image
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

BERNIE SHAW

Laulaja, Uriah Heep

Olemme tehneet yhteistyötä WellO2 Oy:n kanssa vuodesta 2017 lähtien, jolloin he ensikerran esittelivät meille WellO2-laitteen. Jäsenemme ovat voineet ostaa laitteen erityishintaan, ja olemme saaneet heiltä erittäin hyvää palautetta siitä, että WellO2-laite todella toimii ja auttaa heitä hengittämään helpommin.

Kaupallinen yhteistyömme alkoi vuonna 2020, kun annoimme oikeuden käyttää logoamme WellO2:n mainonnassa. Vuosien varrella yritys on onnistunut tuottamaan tieteellisiä tuloksia laitteen tehokkuudesta.

Luotamme tuotteeseen ja toivomme, että tämä keksintö tulee tulevaisuudessa auttamaan hengityssairauksista kärsiviä ihmisiä hengittämään helpommin myös kansainvälisesti. Olemme jäsen EFA:ssa – Euroopan Allergia- ja hengityselinsairauksien potilasliitossa.

Hengitysliitto on hengitysterveyden puolestapuhuja. Missiomme on edistää hengitysterveyttä ja hyvää elämää hengityselinsairauksien kanssa, jotta kaikkien meidän olisi helpompi hengittää.

Testimonial Image
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

Mervi Puolanne

Järjestöjohtaja
Hengitysliitto

Hengittelen säännöllisesti lämmintä höyryä myös ylähengitysteihin laitteen nenämaskin avulla. Erityisen tärkeää tämä on flunssakaudella kun sairastumisriski on suurempi. Olen onnistunut pysymään poikkeuksellisen terveenä kolme viimeistä harjoituskautta. Wellon käyttö on ollut yksi keskeisistä ennakoivista tavoista välttää sairastumisia.

Testimonial Image
Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating Star Rating

KRISTA PÄRMÄKOSKI

Maajoukkuehiihtäjä