Webinaari: Miten hengitysteiden limakalvo toimii ja miksi on tärkeää, | WellO2 Suomi
HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24 kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark. 9–17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40 € ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24 kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark. 9–17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40 € ostoksiin.
Webinaari: Miten hengitysteiden limakalvo toimii ja miksi on tärkeää, että limakalvon kunnosta pidetään huolta

Webinaari: Miten hengitysteiden limakalvo toimii ja miksi on tärkeää, että limakalvon kunnosta pidetään huolta

Vastustuskyky, eli immuniteetti on elimistön kyky suojautua taudinaiheuttajia vastaan. Vastustuskyky infektioita vastaan perustuu sekä elimistön pintakerroksen, eli ihon ja limakalvojen eheyteen, että veressä ja muissa kudoksissa olevien solujen ja niiden tuottamien välittäjäaineiden toimintaan.

Tule kuulemaan webinaariimme miksi ja miten limakalvosta pidetään huolta maanantaina 9.11. klo 18 alkaen. 

Webinaarissa kerromme miten limakalvo toimii ja miksi siitä on tärkeää pitää huolta. Puhujana toimii Ilpo Kuronen, Kliinisen biokemian tohtori, joka toimii tieteellisenä asiantuntijana WellO2 Oy:ssä sekä liiketoiminnan kehityspäällikkönä Itä-Suomen Yliopiston neuroinflammaatiota tutkivassa ryhmässä, jonka tavoitteena on kehittää uusi lääke Alzheimerin tautiin.

WellO2-laitteen hyödyntämisestä hengitysteiden limakalvojen ja koko hengityselimistön kunnosta huolehtimisesta kertoo WellO2 Oy:n hengityksen asiantuntija, sairaanhoitaja Katri Lindberg.

Webinaariin osallistuminen on ilmaista. Kaikki webinaariin ilmottautuneet saavat webinaarin jälkeen videotallenteen, eli vaikka et pääsisi paikalle, voit ilmottautua mukaan ja katsoa tallenteen silloin, kuin sinulle sopii!

Osallistuminen tästä linkistä: https://register.gotowebinar.com/register/8948892563714886928

 

 

0 Kommentit

Kirjoita kommentti