Webinaari: Miten hengitysteiden limakalvo toimii ja miksi on tärkeää, että limakalvon kunnosta pidetään huolta

Webinaari: Miten hengitysteiden limakalvo toimii ja miksi on tärkeää, että limakalvon kunnosta pidetään huolta

2020 , Webinaari

Vastustuskyky, eli immuniteetti on elimistön kyky suojautua taudinaiheuttajia vastaan. Vastustuskyky infektioita vastaan perustuu sekä elimistön pintakerroksen, eli ihon ja limakalvojen eheyteen, että veressä ja muissa kudoksissa olevien solujen ja niiden tuottamien välittäjäaineiden toimintaan.

Tule kuulemaan webinaariimme miksi ja miten limakalvosta pidetään huolta maanantaina 9.11. klo 18 alkaen. 

Webinaarissa kerromme miten limakalvo toimii ja miksi siitä on tärkeää pitää huolta. Puhujana toimii Ilpo Kuronen, Kliinisen biokemian tohtori, joka toimii tieteellisenä asiantuntijana WellO2 Oy:ssä sekä liiketoiminnan kehityspäällikkönä Itä-Suomen Yliopiston neuroinflammaatiota tutkivassa ryhmässä, jonka tavoitteena on kehittää uusi lääke Alzheimerin tautiin.

WellO2-laitteen hyödyntämisestä hengitysteiden limakalvojen ja koko hengityselimistön kunnosta huolehtimisesta kertoo WellO2 Oy:n hengityksen asiantuntija, sairaanhoitaja Katri Lindberg.

Webinaariin osallistuminen on ilmaista. Kaikki webinaariin ilmottautuneet saavat webinaarin jälkeen videotallenteen, eli vaikka et pääsisi paikalle, voit ilmottautua mukaan ja katsoa tallenteen silloin, kuin sinulle sopii!

Osallistuminen tästä linkistä: https://register.gotowebinar.com/register/8948892563714886928

 

 

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.