Haluatko päästä testaamaan ensimmäisten joukossa aivan uudenlaista hengityksen kuntotasoa mittaavaa tuotetta?

Haluatko päästä testaamaan ensimmäisten joukossa aivan uudenlaista hengityksen kuntotasoa mittaavaa tuotetta?

Oletko aktiiviurheilija, äänenkäytön ammattilainen, kärsitkö hengitysongelmista tai muuten kiinnostunut hyvinvointisi kehittämisestä?

Blogikirjoitusta päivitetty 15.12.2021. 

*HAKU ON PÄÄTTYNYT*

Olemme lanseeraamassa WellO2-hengitysharjoituslaitteen oheen aivan uudenlaisen hengitystä mittaavan tuotteen, joka kertoo hengityselimistösi kuntotasosta ja sen kehittymisestä. Puhelinsovellukseen siirtyvien tulosten ansiosta pystyt seuraamaan keuhkojesi kuntotason kehittymistä sekä hengitysharjoitustesi tehokkuutta.

Etsimme nyt kokeiluryhmään käyttäjiä kaikista ikäluokista ja taustoista Pirkanmaan alueelta! Voit olla WellO2-laitetta jo käyttänyt tai vasta nyt siitä kuullut. Käyttäjäryhmään valituille kuudelle (6) henkilölle tehdään kustomoitu harjoitusohjelma omien tavoitteiden ja tarpeiden mukaan ja käyttöä ohjaa koulutettu hengityssairaanhoitaja.

Koeryhmään valitut saavat palkkioksi WellO2-laitteen sekä hengitystä mittaavaan uutuustuotteen omaan käyttöönsä. Lue lisää WellO2-laitteesta kotisivuiltamme: https://wello2.fi/

Ilmoittaudu mukaan laittamalla sähköpostia osoitteeseen mona.pietikainen@wello2.com otsikolla "WellO2 testiryhmä". Voit kertoa itsestäsi vapaasti sähköpostissa, mutta kerro vähintään ikäsi ja asuinpaikkasi. Emme kerää, emmekä käytä lähettämiäsi tietoja muuhun tarkoitukseen, kuin tähän testiryhmään liittyen.

Ilmoittaudu siis nyt! 💙

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.