Netta Kyyrä kokee olonsa miellyttävämmäksi, sillä lima irtoaa paremmin | WellO2 Suomi
HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24 kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark. 9–17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40 € ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24 kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark. 9–17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40 € ostoksiin.
Netta Kyyrä kokee olonsa miellyttävämmäksi, sillä lima irtoaa paremmin hengitysteistä, ja happi tuntuu kulkevan paremmin.

Netta Kyyrä kokee olonsa miellyttävämmäksi, sillä lima irtoaa paremmin hengitysteistä, ja happi tuntuu kulkevan paremmin.

Netta Kyyrän perheessä WellO2-laitetta käyttävät sekä hän että Emma-tytär. Netta toteaa hengitysvaikeuksien vaikuttavan jokapäiväiseen arkeen huonontamalla yöunta ja heikentämällä jaksamistasoa. WellO2:n käyttö tekee Netan mukaan olosta miellyttävämmän, sillä lima irtoaa paremmin hengitysteistä, ja happi tuntuu kulkevan paremmin.

– WellO2:n käyttäminen on helppoa. Laitan vain sellaisen maskin nenään, ja sitten hengittelen siitä noin kymmenen kertaa, kertoo Emma Kyyrä.

– Sain laitteen syntymäpäivälahjaksi, ja se oli ehkä paras syntymäpäivälahja, jonka olen koskaan saanut. Kiitos vain äidille ja isälle, Netta naurahtaa.

0 Kommentit

Kirjoita kommentti