WellO2 on nyt entistä

älykkäämpi.

Esittelyssä MyBreath-älysuukappale.

WellO2 MyBreath -suukappale ja WellO2-sovellus mahdollistavat hengityksen kehittämisen ennenäkemättömällä tavalla! Niiden avulla tarkkailet ja treenaat keuhkojesi kuntoa älykkäästi kotona.

WellO2 on nyt entistä älykkäämpi.

Esittelyssä MyBreath-älysuukappale.

WellO2 MyBreath -suukappale ja WellO2-sovellus mahdollistavat hengityksen kehittämisen ennennäkemättömällä tavalla! Niiden avulla tarkkailet ja treenaat keuhkojesi kuntoa älykkäästi kotona.

ENNAKKOTILAA NYT

Liitä MyBreath helposti WellO2-laitteeseen

MyBreath on älykäs suukappale WellO2-laitteeseesi. Sen avulla mittaat tarkasti hapenottokykyäsi ja keuhkojesi kapasiteettia. Laitteen myötä aiemmin vain sairaalaoloissa tehdyt testit ovat nyt myös tehtävissä kotona.

Hyödynnä mittaustuloksia ja harjoituksia hengityksesi ja keuhkojesi vahvistamiseen!

MyBreath-suukappale yhdistyy helposti WellO2-sovellukseen, josta saat tarkkaa dataa keuhkojesi kunnosta. Sovellus suosittelee sinulle sopivia harjoitusohjelmia ja vinkkejä keuhkojesi vahvistamiseen.Käytä MyBreath-suukappaletta ja sovellusta tukemaan päivittäistä hengitysharjoittelua.

MyBreath-suukappale yhdistyy helposti WellO2-sovellukseen, josta saat tarkkaa dataa keuhkojesi kunnosta. Sovellus suosittelee sinulle sopivia harjoitusohjelmia ja vinkkejä keuhkojesi vahvistamiseen.

Käytä MyBreath-suukappaletta ja sovellusta tukemaan päivittäistä hengitysharjoittelua.

MyBreath-älysuukappale

Tilaa älykäs uutuus ensimmäisten joukossa ja hyödynnä ennakkotarjous. MyBreath-älysuukappale sopii osaksi WellO2-laitettasi.

Sen tarjoaman datan avulla pystyt mittaamaan, seuraamaan ja kehittämään keuhkojesi kuntoa päivittäin.

Toimi nopeasti – tuotteita on vain rajoitettu määrä!

149€ 99€ 

Säästät 50€

Tuotteen arvioitu toimitusaika on 27.9 - 11.10

Usein kysytyt kysymykset