WellO2 käynnistää julkisen osakeannin Invesdor.comissa globaalin laajentumisen ja tuotekehityksen edistämiseksi

WellO2 käynnistää julkisen osakeannin Invesdor.comissa globaalin laajentumisen ja tuotekehityksen edistämiseksi

2024 , uutiset

Hengitysterveysteknologian edelläkävijä, suomalainen WellO2 Oy, käynnistää julkisen osakeannin Invesdorin rahoitusalustalla. Rahoituskierros mahdollistaa ja kutsuu mukaan suuren yleisön sijoittamaan hengitysterveyden tulevaisuuteen.

WellO2 on maailmanlaajuisesti patentoitu ainutlaatuinen hengitysharjoituslaite, joka yhdistää vastusteisen hengitysharjoittelun, lämpimän höyryn ja hengityksen digitaalisen kotimittauksen. Se on suunniteltu lievittämään tehokkaasti hengitystieoireita, vahvistamaan hengityslihaksia ja ylläpitämään hengityselimstön hyvää kuntoa. WellO2 on saanut kansainvälistä tunnustusta kyvystään parantaa merkittävästi keuhkojen toimintaa ja yleistä hengitysterveyttä.

Pääomaa kansainväliseen kasvuun ja innovaatioihin

Osakeannin tavoitteena on tukea WellO2:n kansainvälistä laajentumista ja tuotekehitystä. Yli 110 000:n pääasiassa kotimaassa myydyn WellO2-laitteen jälkeen yritys on valmis laajentamaan markkina-asemaansa ja tuomaan markkinoille uusia, innovatiivisia tuotteita, jotka kehittävät hengitysterveyden hoitoa entisestään.

Osakeanti on avoinna kaikille Invesdor.com-rahoitusalustan kautta. Osakeanti on käynnissä 5.6.–1.7.2024. Minimisijoitus on 50 osaketta.

SIIRRY INVESDOR.COMIIN

 

Sijoita hengitysterveyden teknologiajohtajaan

Osallistumalla tähän osakeantiin sijoittajat saavat ainutlaatuisen mahdollisuuden tukea yritystä, joka johtaa hengitysterveyden vallankumousta.

"Sijoittaminen WellO2:een ei ole vain sijoittamista tuotteeseen, vaan terveempään tulevaisuuteen kaikille," kertoo Tuomas Mattelmäki, WellO2 Oy:n toimitusjohtaja. "Olemme juuri lanseeranneet uuden digitaalisen hengityksen mittauslaitteen, WellO2 MyBreathin, osana WellO2-perhettä. Se tarjoaa reaaliaikaista tietoa hengitysterveydestä käyttäjäystävällisen mobiilisovelluksen kautta. Käyttäjiltä kerättävät tiedot hengitysterveydestä ovat ennennäkemättömän laajoja ja mullistavat käsityksemme hengityksen vaikutuksesta ihmisen kokonaisterveyteen."

WellO2:n sitoutuminen huippuosaamiseen näkyy yhteistyössä arvostettujen organisaatioiden, kuten Hengitysliiton, Valioliigassa pelaavan jalkapalloseura West Ham Unitedin ja useiden tutkimusorganisaatioiden kanssa. Nämä kumppanuudet korostavat WellO2:n teknologian turvallisuutta, tehokkuutta ja luottamusta sen kykyyn tehdä merkittäviä edistysaskeleita hengitysterveyden kentällä.

Tämän kampanjan kautta kerätyt sijoitukset tukevat suoraan yrityksen strategisia hankkeita. Näitä ovat tuotekehitys ja tutkimus sekä uusille kansainvälisille markkinoille laajentuminen.

Miten voit osallistua WellO2-osakeantiin?

Kiinnostuneet sijoittajat ja suuren yleisön jäsenet voivat saada lisää tietoa WellO2:n sijoitusmahdollisuuksista ja osallistua rahoituskierrokseen vierailemalla Invesdorin rahoitusalustalla osoitteessa invesdor.com. WellO2:n sijoituskierros tarjoaa sekä mahdollisuuden tukea hengitysterveyden ja terveysteknologian huipulla olevaa yritystä että tulla osaksi yhteisöä, jolla on tavoitteena muuttaa ja vaikuttaa maailmanlaajuisesti ihmisten terveyteen.

LUE LISÄÄ JA OSALLISTU ANTIIN

 

Lisää tietoa WellO2:n tuotteista ja yrityksestä löytyy WellO2:n verkkosivuilta osoitteesta www.wello2.fi

Yhteystiedot:

Tuomas Mattelmäki

Toimitusjohtaja, WellO2 Oy

tuomas.mattelmaki@wello2.com

Takaisin blogiin

Kirjoita kommentti

Huomaa, että kommenttien täytyy olla hyväksytty ennen niiden julkaisemista.