Testaa WellO2-laitetta vuokraamalla!

Testaa WellO2-laitetta vuokraamalla!

Meiltä on usein kysytty, olisiko mahdollista saada WellO2-laite testiin, jotta voi varmistua siitä, että laite oikeasti sopii itselle. Tämän suuren kysynnän myötä sinun on nyt mahdollista vuokrata WellO2-laite itsellesi käyttöön vähintään neljäksi viikoksi!

Tästä WellO2 vuokrauksesta on kyse

Jos haluat testata sopiiko WellO2-laite sinulle, voit vuokrata laitteen itsellesi vähintään neljäksi viikoksi.

Vuokrattavat laitteet ovat outlet-laitteita. Tämä tarkoittaa sitä, että ne ovat laitteita, joita ei syystä tai toisesta voi myydä uutta vastaavina tuotteina, mutta ovat kuitenkin toimivia, puhtaita ja käyttökelpoisia laitteita. Tästä syystä vuokrattavilla laitteilla ei kuitenkaan ole takuuta.

Vuokraukseen kuuluu WellO2-laite, lämpöalusta, WellO2 kuljetuslaukku sekä uudet hygieeniset osat: nenämaski, hengityssäädin ja suukappaleet (3kpl). 

Vuokra-aika

Vähimmäinen vuokra-aika on 4 viikkoa ja se alkaa päivästä, jolloin laite noudetaan. Vuokrattava laite ja hygieeniset osat noudetaan WellO2:n toimistolta Tampereelta (Verstaankatu 5 A 3, 33100 Tampere) arkisin klo 9-17 välisenä aikana.  

Halutessaan laitetta voi vuokrata pidempään, kuitenkin aina neljän viikon jaksoissa. Vuokrajakson pituus päätetään laitetta noutaessa. 

Vuokrahinta ja mahdollinen lunastus

Neljän (4) viikon vuokra on 30 €. Jos laitetta haluaa vuokrata kahdeksan viikkoa, on vuokra 60 €, 12 viikkoa on 90 € jne.

Mikäli vuokranottaja haluaa lunastaa laitteen itselleen, myyntinnasta (160 €) vähennetään vuokranosuus.

Outletlaite on siis mahdollista ostaa itselleen myös ilman vuokrausta 160 eurolla.

Maksutavat ja -ehdot

Lasku tai maksu pankkikortilla paikan päällä.

14 vrk netto sekä vuokrauksessa että lunastuksessa.

Laitteen palautus vuokrasuhteen jälkeen

Mikäli et halua lunastaa laitetta itsellesi, vuokralaite palautetaan WellO2:n toimistolle etukäteen sovittuna päivänä. Mikäli vuokralaitetta ei palauteta sovittuna päivänä, veloitetaan myöhästymisestä jokaiselta ylimenevältä päivältä 5 €/pvä. Palautuspäivän osuessa arkipyhäpäivälle, palautus tehdään seuraavana mahdollisena arkipäivänä.

Hygieenisia osia (hengityssäädin, nenämaski ja suukappaleet) ei tarvitse palauttaa vuokrasuhteen päättyessä.

Jos siis WellO2-laitteen testaaminen on ollut mielessäsi ja laitteen vuokraaminen kiinnostaa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse asiakaspalvelu@wello2.com tai soittamalla numeroon 010 5837 966 (8,4 snt/min). Palvelemme teitä arkisin klo 9-17 välisenä aikana. 

Ja eikun testailemaan!

0 Kommentit

Kirjoita kommentti