Haluatko mukaan WellO2 mainosfilmiin? | WellO2 Suomi
HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin. HUOM! Nyt voit tilata WellO2-laitteen jopa 24kk maksuajalla täysin ilman korkoa tai muita kuluja. Voit tilata myös soittamalla 010 583 7966 (ark.9-17). Ilmainen kotiintoimitus yli 40€ ostoksiin.
Haluatko mukaan WellO2 mainosfilmiin?

Haluatko mukaan WellO2 mainosfilmiin?

Kuulostaisiko hauskalta päästä näkemään, miten mainosfilmiä kuvataan ja osallistua samalla itse kuvaukseen?

Haemme iältään noin 30-80-vuotiaita henkilöitä WellO2:n mainosfilmiin. Kuvattavassa mainoksessa henkilöt käyttävät WellO2 hengitysharjoituslaitetta.  Mainoksen kuvaamiseen menee yhden henkilön osalta noin 1 tunti.

Kuvauspaikka on Vantaalla (Mainostoimisto Poickeus, Virkatie 8 b). On etua, jos olet jo WellO2-laitteen käyttäjä, mutta se ei ole välttämätöntä. Mainokset pyritään kuvaaman kesäkuun viimeisellä viikolla 28.6. – 1.7. Kuvauspäivä ja -aika sovitaan kunkin kuvattavan kanssa erikseen. 

Mainoskuvauksesta saa palkkioksi WellO2-laitteen (Hinta 239€) tai vaihtoehtoisesti 150 €. Mainoksessa esiintyvät antavat WellO2 Oy:lle täyden oikeuden käyttää mainosta WellO2-laitteen markkinoinnissa.

Näin haet!

Lähetä meille hakemus sähköpostilla osoitteeseen mona.pietikainen@wello2.com.

Kerro hakemuksessa nimesi, ikäsi sekä yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Pyydämme liittämään hakemukseen myös kuvan tai mahdollisesti lyhyen videon itsestäsi. Kerro myös oletko WellO2-laitteen käyttäjä.

Emme kerää ja käytä yhteystietoja muihin tarkoituksiin, kuin tämän mainosfilmin kuvauksiin liittyen. 

0 Kommentit

Kirjoita kommentti